Skip to main content

Tilaa hengittää - Sua kutsuu Kuusamo

Ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii aktiivinen ja jatkuvasti kehittyvä monipuolisten palveluiden Koillis-Suomen talousalueen elinvoimainen kaupunkikeskus. Meille tärkeitä arvoja ovat hyvinvointia tukeva arjen sujuvuus ja turvallisuus, yhteisöllisyys, osaamisen jatkuva kehittäminen ja vastuulliset valinnat.

Haemme LUOKANOPETTAJAA

Haemme luokanopettajaa määräaikaiseen virkaan Nilonkankaan kouluun ajalle 6.8.2024-31.7.2025. Tehtävänkuvaan kuuluu luokanopettajan tehtävät kolmannessa vuosiluokassa ja toisille ryhmille muutamia tunteja taito- ja taideaineiden opetusta.

Edellytämme tehtävään valittavalta opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen luokanopettajan kelpoisuus. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan OVTES:n mukaista koeaikaa.

Arvostamme ammatillisen osaamisen lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta sekä innokkuutta yhteisiin projekteihin. Toivomme hakijalta kokemusta työskentelystä alakoululaisten kanssa. Eduksi luetaan kokemus ja osaaminen taito- ja taideaineiden opettamisesta.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain nro 597544. Sähköisen hakemuksen liitteeksi tulee skannata kelpoisuuden osoittavat todistukset. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa osoitteella Kuusamon kaupunki, sivistystoimisto, PL 9, 93601 KUUSAMO. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kuusamon kaupunki tarjoaa työntekijöilleen henkilökuntaetuna paikkakunnan liikunta- ja kulttuuripalveluja. Kehitämme henkilöstön osaamista ja käytössä on liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöhön tehtävänkuvan niin salliessa.

Yhteystiedot: Nilonkankaan apulaisrehtori Jari Kaartinen, puh. 040 860 8052, s-posti: [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: OVTES
Työ alkaa: 06.08.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 09.05.2024 18:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/cbddb3d1-a...
Ilmoitus jätetty: 25.04.2024 09:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: cbddb3d1-abb2-466d-bc10-472ae52ff9ed

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Luokanopettaja

Kuusamon kaupunki
Kuusamo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö, Etätyö

Julkaistu 25.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti