Skip to main content

Maastomittaaja

Fortum Recycling&Waste tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus ja ympäristörakennuspalveluita.

Tehtävästä

Toimit Ympäristörakentamisen -yksikössämme. Tehtäviisi kuuluvat maastomittaustehtävät, mittausaineistojen editointi ja raportointi sekä koneenohjauksen tukitehtävät eri puolella Suomea sijaitsevilla työmaillamme. Tehtäviisi voi kuulua myös muita digitaaliseen infrarakentamiseen liittyviä tehtäviä ja drone ilmakuvauksia. Huomioimme vahvuusalueesi tulevissa tehtävissä ja toimenkuvassa. Varsinainen työpaikkasi on Riihimäellä. Toimipisteitä on myös esim. Kouvolassa ja Espoossa, mutta työnkuva vaatii paljon matkustusvalmiutta.

Olet mukana kasvavassa ja uutta luovassa kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla on hyvät kehittymismahdollisuudet. Pääset mukaan aitiopaikalle kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegojen kanssa. Käytössäsi on nykyaikaiset työkalut ja ammattitaitoisten kollegoiden tuki. Voit olla joko nuori tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokeneempi henkilö. Räätälöimme sinulle kattavan koulutuksen osaamisesi ja aiemman kokemuksesi pohjalta. Työsuhde on luonteeltaan vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

 Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa yhdistämme etä- ja lähityön parhaat puolet, aina kun se on tehtävän kannalta mahdollista.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä tai ainakin infrarakentamisen mittauksista ja aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Tehtävässä menestyt parhaiten tiimipelaajana, joten odotamme sinulta sekä hyviä tiimityötaitoja, että ahkeraa ja oma-aloitteista työasennetta.  Toivomme sinulta teknistä koulutusta ja ajokorttia.  Katsomme maanmittausalan tutkinnon ja kokemuksen 3D-win ja AUTOCAD ohjelmien käytöstä eduksi.  

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, hae mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme lähettämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.3.2023. Voimme kutsua hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Kerromme mielellämme lisää tehtävistä, niiden tarjoamista haasteista ja kehittymismahdollisuuksista.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Tommi Virtanen 050 544 0821.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

 

Fortum on energiayhtiö, joka edistää muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Tehtävämme on huolehtia energian toimitusvarmuudesta ja edesauttaa nopeaa ja luotettavaa siirtymää hiilineutraaliin talouteen tarjoamalla asiakkaillemme ja yhteiskunnalle puhdasta energiaa ja kestäviä ratkaisuja.  Fortumin ydinliiketoiminta on Pohjoismaissa ja se koostuu päästöttömästä ja tehokkaasta sähkön tuotannosta, sähkön myynnistä, kaukolämmöstä sekä kierrätys- ja jäteliiketoiminnasta. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.fi 

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Maastomittaaja

Riihimäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti