Skip to main content

Mainostenjakaja, 2 paikkaa

Mediakonserni Keskisuomalainen - Suomen johtava maakunta- ja paikallismedia

Olemme suomalainen mediakonserni ja julkaisemme 100 mediaa. Lisäksi tarjoamme markkinointiviestintä-, tutkimus-, paino- ja jakelupalveluita. Meillä työskentelee yli 5 000 eri alojen ammattilaista. Mediakonserni Keskisuomalaisen painetut ja digitaaliset lehdet, digitaalinen ulkomainonta ja radio tavoittavat 3,1 miljoonaa suomalaista eli 71 prosenttia koko väestöstä. Tutustu lisää osoitteessa: https://www.keskisuomalainen.com/

Suomen Suoramainonta Oy - Pohjois-Suomi edustaa toimialueellaan valtakunnallista SSM Suomen Suoramainonta -ketjua, jonka jakeluyhtiöt jakavat kaupunkilehtiä, mainoksia ja muita painotuotteita yli kahteen miljoonaan kotitalouteen koko Suomen alueella. Suomen Suoramainonta -konserni on osa Mediakonserni Keskisuomalaista.

Etsitkö osa-aikatyötä, jossa työpäivät ovat vakituiset, mutta voit joustavasti valita työn suorittamisen ajankohdan? Tule meille jakajaksi! Jaamme lehtiä ja mainoksia kerran viikossa, keskiviikkoisin.

Työtä tehdään muutama tunti kerrallaan tai enemmänkin, jos niin haluat. Jaettava alue valitaan kotisi läheisyydestä ja jaettavat tuotteet toimitetaan suoraan kotiovellesi. Jos kodin lähellä ei ole jakelupiirejä vapaana, työtä on mahdollista tehdä myös viikoittain vaihtuvilla jakelupiireillä, niin kutsuttuna keikkajakajana. Jos olet reipas ja työssäsi tarkka, sekä pidät itsenäisestä työskentelystä, olet etsimämme henkilö. Alueen tuntemus ja oman auton käyttömahdollisuus lasketaan eduksi, mutta jalkaisin ja polkupyörällä jaettavia piirejä on myös vapaana.

Jakelutyö sopii erinomaisesti opiskeluiden tai toisen työn ohella tehtäväksi sivutyöksi. Palveluksessamme työskentelee myös eläkeläisiä ja koululaisia. Työhön voi hakea jo sinä vuonna, kun täyttää 14 vuotta. Myös kevytyrittäjänä työskentely on halukkaille mahdollista.

Paljon lisätietoa työn sisällöstä, palkasta, kokemuksia jakelutyöstä ja hakulomakkeen löydät osoitteesta www.jakajaksi.fi. Otamme yhteyttä, mikäli meillä on tarjolla sopiva jakelupiiri.

Lähetä työhakemus osoitteessa: https://www.jakajaksi.fi/tayta-tyohakemus/

Yhteystiedot: Minna Mässeli [email protected]
Työpaikan osoite: Tulolantie 21, 84100 Ylivieska
Palkkaus: Suorajakelua koskeva TES
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 31.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/990a9f9f-7...
Ilmoitus jätetty: 02.04.2024 13:12
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 990a9f9f-7fae-4580-8869-4bda6997b14c

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Mainostenjakaja, 2 paikkaa

Suomen Suoramainonta Oy
84100 Ylivieska
85500 Nivala
85410 Sievi
Pohjois-Pohjanmaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 02.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Sisters & Company Oy
Espoo
LEIA Health
Ruotsi
Droppe
Helsinki
Droppe
Ruotsi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti