Skip to main content

Maisemasuunnittelija, oppimisympäristöt

Maisemasuunnittelija
Me swecolaiset uskomme, että vihreä siirtymä tarjoaa osaajillemme täysin uudenlaisia mahdollisuuksia hyödyntää karttunutta osaamista, taitoja ja kokemuksia. Me haluamme toimia vihreän siirtymän muutosvoimana.
Katso, kuinka sinä rakennat kanssamme muutosta tässä roolissa!
Maisemasuunnittelijana vastaat mm. oppimisympäristöjen maisemasuunnittelusta Oulun tiimissämme. Hanketyypit vaihtelevat maisemaselvityksistä detaljisuunnitteluun ja osallistumme myös suunnittelukilpailuihin yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarkempi työnkuvasi räätälöidään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Tehtävä voi sisältää kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti myös mm. tarjousten laadintaa ja projektipäällikön tehtäviä.
Kanssamme pääset oppimaan jatkuvasti lisää, ja etenemään uudelle tasolle mielenkiintoisten projektiemme parissa. Tuemme kehitystäsi urapolullasi omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan – tarjoamme myös mahdollisuuden laajentaa osaamistasi asiantuntijana tai edetä vaativampiin tehtäviin. Meillä sinulla on mahdollisuus luoda omanlainen urapolku.
Näin edistät vihreää siirtymää konkreettisesti
Maisemasuunnittelija pääsee vaikuttamaan työssään kohteiden siniviherympäristön ratkaisuihin kaikilla eri suunnittelutasoilla. Lisäksi mukana ovat mm. luonnon monimuotoisuuden huomioiminen, ilmastonmuutoksen sopeutumisen ratkaisut, kiertotalous ja yhteiset suunnittelutehtävät mm. energiaratkaisujen ja liikenteen saralla.
Muutosta saamme aikaan yhdessä
Swecolla pääset osaksi monialaisia yhdyskuntasuunnittelun projekteja yhdessä arkkitehtuurin, liikenteen, luonnon ja ympäristötekniikan, taitorakenteiden, energian sekä yhdyskuntatekniikan asiantuntijoidemme kanssa. Työyhteisömme on ammattitaitoinen ja innostava, ja tiivis maisema-alan verkostomme tarjoaa sinulle tukea aina sitä tarvitessasi.
Työskentelemme 28 paikkakunnalla, joista oma toimipisteesi sijaitsee Oulussa.
Katsomme rohkeasti tulevaisuuteen ja meillä Sinulla on mahdollisuus kehittyä haluamiisi tehtäviin. Tällä hetkellä Oulun seudullakin on käynnissä useita erilaisia hankkeita, joista merkittävin on Oritkarin sataman vihreän siirtymän teollisuusalueen yleissuunnittelu.
Mitä lupaamme sinulle
Me ymmärrämme hyvin, että kaltaisellesi osaajalle on varmasti kysyntää. Niinpä me haluamme auttaa sinut vakuuttumaan, että tähän työmahdollisuuteen kannattaa tarttua.

Jos sinusta tuntuu, että haluat vaikuttaa isommin, tämä on tilaisuutesi. Meillä olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa – vaikutat yhteiskunnallisesti merkittävissä ja paikallisesti tärkeissä hankkeissa. Meitä vihreän siirtymän parissa työskenteleviä yhdistää halumme tehdä hyvää.
Mutkattomuutta ja innostuneisuutta – sitä on tarjolla. Tässä meidän porukassamme työilmapiirin pinnalla päällimmäisenä väreilee välittömyys ja kunnioitus toisiamme kohtaan. Me tuemme, arvostamme ja kannustamme toisiamme – siihen voit luottaa. Tarkemmin voit tutustua kulttuuriimme täällä.
Ura- ja oppimismahdollisuuksista et takuulla jää paitsi. Tulevaisuutemme vihreän siirtymän muutosvoimana synnyttää valtavasti uudenlaisia uramahdollisuuksia ja -polkuja. Pääset suunnittelemaan omannäköistä uraa ja tässä me kuuntelemme nimenomaan sinua. Ja kun uuden äärellä olemme, työ myös tekijäänsä opettaa.
Kun arjessa sattuu ja tapahtuu, me joustamme. Työ ja elämä vaatii välillä sovittelua – sen me ymmärrämme. Hyvät työelämäkokemukset ovat meille a ja o ja tämän huomaat nopeasti, jos työkaveriksemme tulet. Työtä teemme siellä, missä se on mielekkäintä – mielellämme myös toisiamme toimistolla kohdaten.?
Monipuolinen ja kattava henkilöstöetumme eivät ole tuulesta temmattuja vaan niiden sisältöön vaikutat itse. Ei vain hupia ja sirkushuvia, vaan aitoja, sinun elämääsi tukevia hyötyjä ja etuja.

Katse vielä hetkeksi sinuun
Tehtävässä menestyäksesi tarvitset aikaisempaa työkokemusta pihasuunnittelusta, mielellään etenkin oppimisympäristöistä ja leikkipaikkasuunnittelusta. Sinulla on lisäksi tehtävään soveltuva koulutus maisemasuunnittelun alalta (esim. maisema-arkkitehti, maisemasuunnittelija, rakennetun ympäristön hortonomi).
Yhteistyössä eri suunnittelualojen, tilaajan ja käyttäjien kanssa sinua auttaa hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi. Oppimisympäristöhankkeemme sisältävät usein myös kilpailutusvaiheen, joissa tarvitset vuorovaikutustaitojesi lisäksi innovatiivista otetta ja taitoa myydä innovatiivinen ideamme eteenpäin käyttäjille ja muille arvioijille. Sinulla on laaja tuntemus ammattikentältä ja seuraat kiinnostuneena alan kehitystä.
Tehtävässä tarvitset myös sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Lisäksi eduksesi on sujuva suunnitteluohjelmistojen käyttö (käytössämme mm. Autocad, Novapoint ja Archicad).
Vihreää siirtymää rakennetaan nyt – tule työkaveriksemme!
Me haluamme tarjota sinulle erinomaisia työelämäkokemuksia ja vaikuttavan uran vihreän siirtymän parissa.
Jos sinulla on tähän liittyen mielessä kysymyksiä, tiimipäällikkömme Eija Grönqvist juttelee mielellään kanssasi. Eija on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse numerosta 040 5068098 tai sähköpostitse eija.grö[email protected].
Mikäli olet jo valmis hakemaan työkaveriksemme, voit niin tehdä oheisen linkin kautta maanantaihin 20.5. mennessä.
Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viime hetkeen asti.
Jos vielä muuten haluat ennen hakemista tutustua työhömme vihreän siirtymän muutosvoimana, sekin onnistuu.
Klikkaa tänne ja sukella arkeemme! Swecon Infra ja liikenne -toimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Olemme myös johtava raideliikenteen asiantuntija Pohjois-Euroopassa. Työmme tuloksena syntyy ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestäviä elinympäristöjä.

Sweco suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 22 000 arkkitehtimme, insinöörimme ja muun asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto vuonna 2023 oli noin 2,5 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq).

Työpaikan osoite: Rautatienkatu 33, 90100 Oulu
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 20.05.2024 11:52
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/31485f47-d...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 14:53
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 31485f47-dc70-478d-9e6f-3310ee72816b

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Maisemasuunnittelija, oppimisympäristöt

Sweco Finland Oy
Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti