Skip to main content

Markkinoija B2B-tiimiin Turkuun

Haluatko saada arvokasta työkokemusta ja valmennusta yritysmaailman ammattilaiseksi?

Jos tämä kuulostaa hyvältä, sinun kannattaa hakea Trainers' Houselle markkinoijaksi.

Työskentely markkinoijan tehtävässä antaa sinulle laaja-alaisen käsityksen liike-elämästä. Pääset tutustumaan eri toimialoihin, keskustelemaan päivittäin yritysjohtajien kanssa ja valmentautumaan alan osaajien johdolla.

Työn lisäksi pääset osallistumaan Trainers' House Growth Academy -valmennusohjelmaan. Valmennusohjelmassa Jari Sarasvuo valmentaa sinua muun muassa markkinoinnista, myynnistä ja johtamisesta. Lisäksi saat pääsyn verkkovalmennuksiin, joita asiakkaammekin hyödyntävät.

Minkälaisia asioita saat markkinoijana työskentelystä?

Markkinoijana työskentelet asiakkaidemme myynnin- ja markkinoinnin tukena. Autat asiakkaitamme asiakastapaamisten sopimisessa, myynnin laadun varmistamisessa tai nykyisten asiakkaiden aktivoimisessa.

  • Opit myynnin- ja markkinoinnin lainalaisuudet yritysmaailmassa eri toimialoilla
  • Opit keskustelemaan ja käymään neuvottelua yritysjohtajien kanssa
  • Saat valmennusta, joka kasvattaa tulotasoasi tulevaisuudessa
  • Löydät parhaimmassa tapauksessa sopivia etenemismahdollisuuksia projektijohtamisen, avustavan konsultin tai tiimin vetäjän tehtävistä
  • Saat mahdollisuuden toteuttaa työharjoittelun tai opinnäytetyön
  • Saat mahdollisuuden hakea työskentelemään ulkomaille Torreviejaan

Sopisinko markkinoijan tehtävänkuvaan?

Voit hakea, jos sinulla on kiinnostus kasvattaa osaamistasi liike-elämässä. Etsimme markkinoijan tehtävänkuvaan opiskelijoita- ja vastavalmistuneita, jotka voivat työskennellä Trainers' Housen Helsingin, Turun tai Oulun toimipisteellä.

Solmimme työsuhteen alussa vuoden mittaisen osa-aikaisen työsopimuksen ja tarjoamme työtä vähintään kaksi päivää viikossa. Työ tehdään arkipäivisin kello 8.00-16.00. Tarjoamme sinulle kiinteän tuntipalkan ja joustavuutta työaikojen suhteen.

Lisäksi edellytämme sinulta suomen kielen osaamista. Muu kieliosaaminen katsotaan eduksesi.

Näin edetään!

Kutsumme haastatteluun ja allekirjoitamme työsopimukset välittömästi hyvien tyyppien sattuessa kohdalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Trainers' House yrityksenä:

Trainers' Housen missio on auttaa ihmistä eteenpäin. Autamme asiakkaitamme kohti parempaa, mikä tarkoittaa, että autamme myös työntekijöitämme kasvamaan yritysmaailman ammattilaiseksi.

Mitä tämä konkreettisesti tarkoittaa? Kasvatamme asiakkaittemme mainetta tarinankerronnan avulla, luomme mahdollisuuksia menestyä järjestämällä kohtaamisia, sekä synnytämme voittavia metodeja valmentamalla ja viemällä parhaita käytäntöjä arkeen.

 

Trainers' House vaikuttavuus

Trainers' House synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen tiedon jakamiseen ja verojen maksamiseen, luokissa Tieto ja Yhteiskunta.

Trainers' House synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Trainers' House

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Trainers' House Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Markkinoija B2B-tiimiin Turkuun

Turku
Osa-aikainen ja tuntityö, Harjoittelija

Julkaistu 08.03.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti