Skip to main content

Mechanical Lead, Neste Oyj

Oletko sinä seuraava muutoksen tekijämme? Tavoitteenamme on tehdä Porvoon öljyjalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo. Projekteissa rakennetaan sekä uutta että muutetaan olemassa olevien prosessiyksiköiden käyttötarkoitusta. Tavoitteena on kasvattaa kemiallista kierrätystä ja uusiutuvien raaka-aineiden käyttöä tehokkaasti ja nopeasti.

Etsimme sinua

MECHANICAL LEAD

avainrooliin rakentamaan Porvoon jalostamosta maailmanlaajuisesti johtavaa uusiutuvan energian ja kiertotalousratkaisujen keskusta. Mechanical Leadina vastaat nykyisten tuotantolinjojemme muutosprojekteista sekä uuden rakentamisesta kiinteiden laitteiden osalta. Tässä monipuolisessa tehtävässä sinulla on mahdollisuus yhdistää teknistä osaamistasi ja sidosryhmätyöskentelyä.

Tarjoamme mahdollisuutta olla mukana vaikuttamassa ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa asioita tehdään uudella tavalla. Tehtävässä sinulla on monipuoliset mahdollisuudet kasvattaa ammattitaitoasi ammattilaisista koostuvasta innostuneessa tiimissä. Yhdessä teemme muutosta tänään ja samalla pidämme lupauksen huomisesta.

Roolisi vastuullisen tulevaisuuden luomisessa

  • Mechanical Leadina otat kokonaisvastuun projektien kiinteiden laitteiden kokonaisuudesta
  • Olet mukana projektin koko elinkaaren ajan selvitysvaiheesta yksiköiden käynnistykseen asti
  • Vastuullasi on varmistaa, että kiinteisiin laitteisiin liittyvät asiat tulevat huomioitua loppukäyttäjän näkökulmasta mahdollistaen laitosten turvallisen ja tehokkaan käytön tulevaisuudessa
  • Tehtävässä vastaat mm. suunnitelmien kommentoinnista ja hyväksynnästä, rakentamisen aikaisesta laadun varmentamisesta, käyttöönottovaiheen aktiviteettien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä testaus- ja ennakkohuoltosuunnitelmien laatimisesta
  • Lisäksi tehtäviisi kuuluu varmistaa uusien laitteistojen integrointi ja yhteensopivuus nykyisille tuotantolinjoille.

Mechanical Leadina toimit organisaatiossamme asiantuntijaroolissa. Teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten yksiköiden tuotantolinjojen henkilöstön kanssa.

Paras yhdistelmä tässä roolissa onnistumiseen

  • Soveltuva tekninen koulutus, esim. DI, insinööri (AMK) tai vastaava
  • Kokemus kiinteistä laitteista konttorista ja kentältä
  • Tuntemus prosessiteollisuuden painelaitteista
  • Hyvä paineensietokyky sekä kyky ja halu toimia jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä
  • Halu olla mukana kehittämässä uutta toimintaa ja omaa osaamistasi
  • Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito.

Arvostamme myös kokemusta erityisesti kemianteollisuudesta ja projektitehtävistä.

Tule meille!

Mietitkö vielä, kuinka hyvin sovimme yhteen? Tee lyhyt testi: neste.fi/peli tai inspiroidu tarinastamme:

https://youtu.be/VBesFoD62CM?si=xpe3nldl-7cHhGaC

Tarjoamme nesteläisille Suomessa erilaisia etuja, esimerkiksi henkilöstörahaston osana kokonaispalkitsemista, hyvän työterveyshuollon ja laajan sairaus- tai vakuutuskassan jäsenyyden. Tuemme myös vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuurietuja.

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Järjestämme nesteläisille ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja lähialueilta.

Näin haet meille

Haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme ansioluetteloasi, saatekirjettäsi ja palkkatoivettasi viimeistään 17.6. oheisen linkin kautta. Tietosuojasyistä emme vastaanota sähköpostilla, tai WhatsAppilla lähetettyjä hakemuksia.

Rekrytoinnissa meitä avustaa yhteistyökumppanimme Barona Engineering. Jos sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessista tai tehtävästä, ota yhteyttä Barona Engineeringin konsulttiin Markus Korpelaan (+358 50 464 8493), tai Nesteen tiiminvetäjään Joonas Moilaseen (+358 50 458 65 15).

Teemme parhaamme, jotta kuulet meistä viimeistään kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Prosessiiin saattaa sisältyä haastatteluiden lisäksi soveltuvuusarviointi. Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään hänen suostumuksellansa turvallisuusselvitys.

Neste

Neste tuottaa ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja kiertotalouden vauhdittamiseksi. 75 vuoden kokemuksella jalostamisesta olemme nyt maailman suurin uusiutuvan lentopolttoaineen ja uusiutuvan dieselin tuottaja sekä edelläkävijä uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineratkaisujen kehittämisessä polymeeri- ja kemikaaliteollisuudelle. Olemme asettaneet kunnianhimoiset tavoitteet ilmastolle, luonnon monimuotoisuudelle, ihmisoikeuksille sekä toimitusketjulle ja raaka-aineille. Tavoitteenamme on tehdä Porvoon jalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo. Yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on saavuttaa hiilineutraali ja luontopositiivinen arvoketju vuoteen 2040 mennessä. Menestystämme on luomassa 5 400 ammattilaista 16 maassa.

Lue lisää: https://www.neste.fi/konserni

Hae paikkaa viimeistään 17.06.2024 20:59 mennessä.

Neste Oyj

Neste tuottaa ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja kiertotalouden vauhdittamiseksi. 75 vuoden kokemuksella jalostamisesta olemme nyt maailman suurin uusiutuvan lentopolttoaineen ja uusiutuvan dieselin tuottaja sekä edelläkävijä uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineratkaisujen kehittämisessä polymeeri- ja kemikaaliteollisuudelle. Olemme asettaneet kunnianhimoiset tavoitteet ilmastolle, luonnon monimuotoisuudelle, ihmisoikeuksille sekä toimitusketjulle ja raaka-aineille. Tavoitteenamme on tehdä Porvoon jalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo. Yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on saavuttaa hiilineutraali ja luontopositiivinen arvoketju vuoteen 2040 mennessä. Menestystämme on luomassa 5 400 ammattilaista 16 maassa.Lue lisää: https://www.neste.fi/konserniInspiroidu tarinastamme: https://youtu.be/VBesFoD62CM?si=xpe3nldl-7cHhGaC

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Mechanical Lead, Neste Oyj

Neste Oyj
Porvoo
Kotka
Lahti
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti