Skip to main content

Mekaniikkasuunnittelija ABB Motors&Generators, induktiokoneet

Haemme asiakkaallemme ABB Oy Motors and Generatorsille Pitäjänmäelle mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtävä sopii hyvin uransa alkuvaiheessa olevalle insinöörille, joka on jo valmistunut.

Tehtävässä työskentelet induktiokoneisiin erikoistuneessa tiimissä ja vastaat osaltasi asiakas- ja projektikohtaisesti induktiokoneisiin liittyvistä tuote- ja ylläpitosuunnitteluprojekteista. Tuotat myös dokumentaatiota niin ABB:n sisäiseen käyttöön kuin myös ulkoisille sidosryhmille ja toimit teknisenä asiantuntijana esimerkiksi tuotannon kysymyksissä. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin sähkösuunnittelun kuin myynnin, tuotekehityksen sekä tuotannon kanssa.

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa insinöörin tutkintoa (esim. konetekniikka)
  • työkokemusta teollisuuden mekaniikkasuunnittelusta, vähintään opintojen harjoitteluista
  • 2D ja 3D-suunnittelumaailman tuntemusta (tehtävässä käytössä AutoCAD ja NX)
  • mielenkiintoa toimia teknisten haasteiden parissa ja oma-aloitteista työotetta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista.

ABB tarjoaa sinulle muun muassa hyvän perehdytyksen tehtävään, rennon, mutta asiantuntevan tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittyä haastavampien tehtävien pariin. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan työntekijän ja Barona Teollisuus Oy:n välille. Toivottu aloitus on mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Katri Hyppänen p 050 439 9785 arkisin klo 9-15.

Hae paikkaa viimeistään 05.06.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 0504399785

ABB Oy, Motors and Generators, Helsinki/Induktiokoneet

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Mekaniikkasuunnittelija ABB Motors&Generators, induktiokoneet

Barona Teollisuus
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti