Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Metallityöntekijä, Rauma

Metallityöntekijänä työskentelet metallituotteiden kokoonpanon parissa ja osallistut tarvittaessa myös muihin tuotannon tehtäviin. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 40 tuntia viikossa ja sinulla tulisi olla valmius tehdä 2- ja 3-vuorotyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on noin vuoden mittainen määräaikaisuus, minkä jälkeen on mahdollista, että työt jatkuvat.

Metallityöntekijänä tärkeimpiä työtehtäviäsi on
- metallituotteiden kokoonpanon tehtävät
- muihin tuotannon tehtäviin osallistuminen

Metallityöntekijänä työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä viihtyisässä työympäristössä käyttäen nykyaikaisia työvälineitä. Tehtävään sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja tehtävän lähtöpalkka on noin 12 euroa / h, mutta huomioimme palkkaneuvotteluissa myös aiemman työkokemuksesi. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista, että työt jatkuvat.

- viihtyisän työympäristön
- kokemuksesi huomioivan palkkauksen
- mahdollisuuden myös pidempään työsuhteeseen

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestymiseksi sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta metalliteollisuuden tehtävistä ja mahdollisesti metallituotteiden kokoonpanosta. Työ vaatii myös huolellisuutta ja tarkuutta. Pystyt olla valmius työskennellä vuorotöissä maanantaista perjantaihin ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä.

Tehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
- aiempi kokemus metallitöistä
- huolellinen ja tarkka työskentelyote
- sujuva suomen kielen taito

YRITYKSESTÄ

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä osoitteessa www.adecco.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 31.3.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla:

Sini Tuomisalo, Adecco 040-664 1447 tai [email protected]

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT
Metallityöntekijä, metalli, kokoonpanotyöntekijä, kokoonpanija, tuotantotyöntekijä, tuotantotyö, kokoonpano, Rauma, Adecco

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sini Tuomisalo, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti