Skip to main content

Metsureita, Etelä-Suomi

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee metsureita (4 paikkaa) määräaikaiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen alueelle, ajalle 1.5-30.11.2023. tai 1.6.-30.11.2023 

Metsurin tehtäviin kuuluvat lähinnä istutus- ja raivaussahatyöt. Osaamisen ja tiimikohtaisten tarpeiden perusteella toimenkuvaan voidaan sisällyttää myös metsänhoidon ohjaukseen, laadun seurantaan ja metsäsuunnitteluun liittyviä tehtäviä.  

Töitä on tarjolla seuraavilla paikkakunnilla:

Järvi-Suomen metsätiimi: Mikkeli, Sulkava (Lohilahti), Heinävesi, Varkaus, Kouvola 

Länsi-Suomen metsätiimi: Hämeenlinna, Ylöjärvi (Kuru)

Keski-Suomen metsätiimi: Jyväskylä, Muurame, Toivakka, Jämsä

Nurmeksen metsätiimi: Polvijärvi, Juuka, Nurmes, Rautavaara

Lieksan metsätiimi: Ilomantsi, Lieksa

Ilmoitathan hakemuksessasi, mille paikkakunnalle ensisijaisesti haet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää metsurin ammattitutkintoa tai muuta metsäalan koulutusta, kokemusta metsänhoitotöistä (raivaussaha- ja metsänviljelytyöt) sekä hyviä maastossa liikkumisen taitoja ja fyysistä kuntoa. Tehtävään valittavan on oltava vähintään 18-vuotias. Työssä tarvitset myös B-ajo-oikeutta ja oman auton käyttömahdollisuutta. Arvostamme myös monipuolista kokemusta metsätalouden töistä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja aktiivisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsäalan työehtosopimuksen perusteella.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Käytämme tässä haussa anonyymin rekrytoinnin menetelmää, jossa hakijan nimi, yhteystiedot sekä muut henkilöön viittaavat tiedot ovat piilossa haastatteluun saakka. Teemme alkuvaiheen karsinnan vain hakulomakkeella antamiesi tietojen perusteella. Kerrothan hakulomakkeella siis tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.2.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa metsänhoitopäällikkö Tanja Oksala, puh. 040 840 6009

 

Hakuaika päättyy: 10.02.2023 klo 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Metsureita, Etelä-Suomi

Etelä-Suomi
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti