Skip to main content

Muuttotyöntekijä

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen turkulainen muuttofirma. Toiminnan keskiössä on laadukas ja asiakaslähtöinen palvelu. 

Etsimme nyt muuttotyöntekijöitä toistuvaan keikkatyöhön. Työ on ajoittain fyysisesti raskasta joten arvostamme hyvää kuntoa. Yhtä tärkeää on myös työteliäs ja innokas asenne työtehtävää kohtaan. 

Tuntimäärät vaihtelevat viikoittain ja viikkotyötunteja on arviolta 10 - 15. Myös lyhyemmät keikat mahdollisia. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille tai muille lisäansiota haluaville.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana eli jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti.

Jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi - maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti