Skip to main content

Muuttotyöntekijä

Martela on yksi Pohjoismaiden johtavista käyttäjälähtöisten työ- ja oppimisympäristöjen kehittäjistä. Tarjoamme asiakkaillemme yhden kontaktipisteen koko työympäristön elinkaaren ajaksi – tarpeen määrittelystä työympäristön ylläpitoon, optimointiin ja kalusteiden kierrätykseen. Martela on vuonna 1945 perustettu perheyritys, jonka osakkeet on listattu OMX:n Pohjoismaisessa Pörssissä Helsingissä. Päämarkkina-alueitamme ovat Suomi, Ruotsi ja Norja , minkä lisäksi myymme ratkaisuja maailmanlaajuisesti jälleenmyyjäverkostomme kautta. Tuotantomme sijaitsee Suomessa ja Puolassa. Vuonna 2022 Martela-konsernin liikevaihto oli 106,7 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskenteli keskimäärin 403 henkilöä. 

Etsitkö itsellesi loppukevääksi ja kesäksi joustavia töitä? Oletko reipas ja aktiivinen tekijä, joka nauttii fyysisestä työstä? Haluatko tehdä töitä rennossa ja iloisessa ilmapiirissä? Haemme tekijöitä asiakkaallemme muuttotöihin työskentelemään erilaisissa yritysmuuttoprojekteissa. Tehtäviisi kuuluvat tavaran kantaminen, järjestely ja pakkaaminen. Jos työkalut pysyvät kädessäsi ja olet tehnyt esimerkiksi aiemmin kalusteasentajan töitä tai siihen liittyviä tehtäviä, voit päästä myös tekemään niitä. 

Tarjoamme sinulle joustavan keikkatyön, jossa voit vaikuttaa itse työaikoihisi käytettävyyskalenterin avulla. Voit siis työskennellä esimerkiksi opintojen ohella tai ottaa vastaan enemmän vuoroja aikataulujesi mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työpäivät sijoittuvat pääasiassa arkipäiville ja päiväsaikaan. 

Pääset mukaan rentoon ja mukavaan työyhteisöön sekä saat hyvän perehdytyksen työhösi. Me myös varustamme sinut asianmukaisesta, joten sinulla ei tarvitse olla varusteita itselläsi. Palkkaus on Muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukainen eli muuttotyöntekijänä palkkaus on 11,81 € / h ja kalusteasentajan palkkaus on 13,57 € / h. Sinulla on mahdollisuus myös päivärahoihin riippuen keikan sijainnista.

Toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa. Täysi-ikäisyys on tässä työssä välttämätön. Tässä tehtävässä asenne on kuitenkin tärkein, joten haethan rohkeasti!

Työskennellessäsi Eezy Henkilöstöpalveluilla me pidämme sinusta huolta. Sinua tukee työssä menestymisessä asiakasyrityksen ammattimaisen henkilöstön lisäksi Eezyn HR-konsultit.

Herättikö tämä tehtävä kiinnostuksesi? Hienoa! Me haluamme sinut töihin, joten lähetäthän hakemuksesi meille ansioluetteloineen tulemaan mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä:

[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti