Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä (10-30h/vko) Intersport Hämeenlinna

Hakuaika alkaa: 20.11.2023
Hakuaika päättyy: 08.12.2023

Intersport -ketju on urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa, jonka parissa työskentelee yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Menestymisemme perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin. Asiakaslähtöisen toimintamme perustana on tiivis yhteistyö kauppiaittemme, Intersport Finland Oy:n ja kansainvälisen Intersportin (IIC) välillä. Asiakaslupausten ja K-ryhmän arvojen merkitys toimintaamme ohjaavana lähtökohtana on meille kaikille intersportilaisille ja asiakkaillemme tärkeä.

Haemme nyt Intersport Hämeenlinnaan osa-aikaista myyjää (10-30h/vko). Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Haemme luotettavaa ja innokasta myyjää, jolta löytyy vastuuntuntoa ja joustavuutta täydentämään meidän myyjäporukkaa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työpaikan urheilukaupan alalta, pääset tekemään monipuolisia urheilukaupan tehtäviä.

Odotamme hakijoilta

  • myyntihenkisyyttä
  • reipasta otetta työhön
  • valmiutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina
  • kokemus kaupan alalta katsotaan eduksi
  • ulospäinsuuntaisuutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa

Tarjoamme

  • sporttisen ja kehittyvän työympäristön, jossa jokainen työpäivä on erilainen
  • työtä asiakaspalvelussa erilaisten ihmisten ja mielenkiintoisten tuotteiden parissa
  • mahdollisuuden kehittyä urheilukaupan ammattilaiseksi
  • hyvät K-ryhmän koulutus- ja kehitysmahdollisuudet

Lähetä hakemuksesi 8.12.2023 mennessä sähköpostitse [email protected].

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Henri Manninen, puh 0505972841, [email protected].

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti