Skip to main content

Asiakkaamme K-Supermarket Söderkulla etsii osastovastaavaa heviosastolle kokoaikaiseen työsuhteeseen 37,5h/vko alkaen heti/ sopimuksen mukaan

Etsimme työtehtävään osastovastaavaa, jolla on aiempaa kokemusta osastotyöskentelystä sekä tilauksien teosta. Toivomme, että hakijalla on muodostunut selkeä käsitys kaupan työvuorojen päivittäisistä tehtävistä eri osastoilla, sekä yleisesti niin sulku- kuin myös avausvuoroissa. Työpäiväsi aikana vastaat laajasti heviosaston päivittäisistä työtehtävistä. Osastovastaavana sinulla on osastostasi taloudellinen vastuu sekä varmistat sen toiminnan kannattavuuden. Toivomme kuitenkin, että olet valmis auttamaan muissakin työtehtävissä eri osastoilla mm. kassalla ruuhkatilanteissa.

Sopivan tiimikaverin löydettyä työvuoroja on tarjolla vakituisesti ja kokoaikaisesti 37,5h/vko. Työvuoroja on tarjolla pääpainotteisesti ma-la, mutta myös satunnaisesti sunnuntaisin. Pääsääntöisesti työaikasi on klo 6-14. Katsomme tehtävään eduksi ruotsin kielen taidon. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä.

Etsimme tekijää, jolla on:

-Aikaisempaa kokemusta tilauksien teosta sekä vastuutehtävistä

- Positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

- Aikaisempaa kokemusta k- puolen järjestelmistä ja kassasta

- Joustavuutta työaikojen suhteen, sekä mahdollisuutta sitoutua työhön kokoaikaisesti

- Kiinnostusta kaupan alasta ja halua kehittyä alalla

Kaupalla tarjotaan sinulle:

- Innostava tiimi ja kattava perehdys tarvittaessa

- Vähintään kaupan alan TES:in mukaisen palkan (10,30-13,76e/h +mahdolliset ilta- ja viikonloppulisät) Tehtävässä on mahdollisuus neuvotella palkka sopimuksen mukaan

- Mahdollisuuden kehittää osaamistasi

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme yhteydessä niihin hakijoihin joiden osalta rekryprosessi etenee. Työllistyminen tapahtuu suoraan kaupan omille listoille.

Lisätietoja saa tarvittaessa sähköpostitse [email protected]

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti