Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä (30-37,5h/vko) K-Market Jäkärlä, Turku

Hakuaika alkaa: 21.11.2023
Hakuaika päättyy: 04.12.2023

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä joukkoomme.

Haemme reipasta myyjää vakituiseen työsuhteeseen (30-37,5 h/vko) K-Market Jäkärlään. Työtunnit ja tarkempi tehtävänkuva sovitaan valitun henkilön kanssa. K-Market Jäkärlä on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva oman kylän maaseutu-lähiökauppa. Työarjessamme ei ole yksintyöskentelyä iltavuoroissakaan.

Tehtävässä on mahdollisuus edetä osastovastaavaksi ja siksi toivomme sinulta jo aiempaa kokemusta K-ryhmän järjestelmistä.

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat meille kunnia-asioita. Myyjänä tehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu kassalla, aktiivinen myyntityö, esillepanojen rakentaminen, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistaminen sekä kaupan muut työt. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Toivomme sinulta:

 • iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
 • aitoa kiinnostusta kaupan alaa kohtaan
 • oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
 • kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
 • halua kehittyä ja oppia uutta
 • paineensietokykyä
 • suomen kielitaitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
 • valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina

Tarjoamme sinulle:

 • mahtavan asiakaskunnan
 • loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
 • monipuolisen ja vastuullisen työn
 • mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
 • mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Visti: [email protected] tai 0415468809.

Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

Lähetäthän hakemuksesi 4.12.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Haethan pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä (30-37,5h/vko) K-Market Jäkärlä, Turku

Kesko Oyj Kauppiaat
Turku
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 05.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti