Skip to main content

Myyjiä kesälle, S-market Virrat ja S-market Mänttä

Kesätöihin kauppaan asiakaspalvelutehtäviin? Kesätyömme ajoittuvat pääsääntöisesti kesäkuun alusta elo- tai syyskuun loppuun. Osa työsuhteista voi alkaa sopimuksen mukaan jo aiemmin kevään aikana. 

Haemme S-market Virroille ja S-market Mänttään

  

MYYJIÄ

  

määräaikaisiin (15–25 h / vko) useamman kuukauden työsuhteisiin.

Oletko kiinnostunut muistakin Pirkanmaan Osuuskaupan kesätyömahdollisuuksista? Täyttämällä hakemuksen tähän hakuun olet mukana muissakin hauissa, sillä pääset valitsemaan kaikki kiinnostavat toimipaikat lomakkeelta.

S-marketit tarjoavat monipuolisia ruokakaupan työtehtäviä niin kassa- kuin päivittäistavaraosastolla. Useissa S-marketeissa on Ruokatori -palvelupiste, jossa ruoan ammattilaiset valmistavat ja myyvät asiakkaillemme tuoreita ruokatuotteita. Lisäksi S-marketit tarjoavat ruoan verkkokaupan lisäpalvelun myyjien keräillessä tilauksia myymälästä. Muutamasta S-marketista löytyy lisäksi postipiste.

  

Oletko kenties viettämässä välivuotta? Sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa meillä Pirkanmaan Osuuskaupasvielä kesän jälkeenkin vaikkapa välivuoden ajan, jolloin pystyt miettimään tulevaisuuden suunnitelmia työnteon ohessa.  

    

Toivomme sinulta:  

  • asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä
  • heittäytymiskykyä ja ketteryyttä kehittyä
  • intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä - myös juhlapyhinä.

Olemme työpaikka ihan tavallisille ihmisille ja panostamme hyvään perehdytykseen sekä työntekijäkokemukseen.

   

Tarjoamme sinulle:  

  • innostavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan
  • vastuullisen ja tunnetun työnantajan, jonka tekemisen keskiössä olet sinä
  • muuttuvia työtilanteita, joissa kartutat arvokasta kokemusta ja osaamista
  • työtehtävän, jossa työ- ja vapaa-aikasi pysyy tasapainossa.

Tavoitteenamme on, että löydämme hyviä tyyppejä, joille voimme tarjota töitä myös jatkossa.

Henkilökuntaetuina tarjoamme sinulle mm.  -25 % alennuksen S-ryhmän ravintoloiden ruoista ja juomista sekä edullisia leffalippuja. Nämä eivät ole suinkaan ainoita etujamme tärkeälle henkilöstöllemme. Muut edut monenlaisiin mieltymyksiin löydät täältä. 

  

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ja ihmisten hyväksi. Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilökuntamme kanssa. Sinäkin saat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta työpaikkaa.  Meidät on palkittu vuodesta 2016 lähtien Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella.

Palkkauksemme on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Palkkasi määräytyy aiemman kokemuksen ja koulutuksen mukaan. Tuntipalkka lähtee liikkeelle 9,86 eurosta. Tämän päälle maksetaan mahdollisia vuorokohtaisia lisiä.

  

Jotta pystymme huomioimaan aiemman työkokemuksesi mahdollisessa palkkauksessa ja oikean palkkaluokan valinnassa, kirjaathan työhistoriasi tarkasti jo työhakemukseesi. Hakemuslomakkeella kysymme muita tarkentavia kysymyksiä esimerkiksi työskentelyn aloitus- ja päättämisajankohdista ja sinua kiinnostavista toimipaikoista. Tutustuthan siis ennakkoon tehtävänkuviin ja meihin työnantajana (www.pokrekry.fi) sekä varaat aikaa hakemuksen täyttämiseen. 

  

Odotamme jo hakemustasi, täytäthän sen viimeistään sunnuntaina 5.2.2023! Täytämme paikat sopivien ehdokkaiden löytyessä.

Lähetämme kaikille haastatteluihin valitsemillemme tarkemman ohjeistuksen sähköpostitse, viimeistään hakuajan päätyttyä.

  

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä kumppanimme Eezyn kanssa. www.eezy.fi  

Jos sinulla herää kysyttävää rekrytointiin liittyen, olethan yhteydessä sähköpostitse pokrekry@eezy.fi.

Oletko 14–17-vuotias? Mahdollisuutemme työllistää Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelmaan tarkentuu myöhemmin keväällä. Viestimme asiasta nettisivuillamme.  Työllistämme tulevana kesänä 15–17-vuotiaita myös Kesäpätkä-työhön, joka on mahdollisuus esimerkiksi aiemmin Tutustu ja tienaa -kesäharjoitteluohjelmassa olleille työllistyä noin 4-6 viikoksi. Hakuaika Kesäpätkään on 6-26.2.2023.

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 212 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjiä kesälle, S-market Virrat ja S-market Mänttä

Eezy Oyj
Tampere
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.02.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti