Skip to main content

Mietitkö alan vaihtoa tai etsitkö uutta suuntaa urallesi? Etsitkö vakituista työpaikkaa, josta saa hyvää palkkaa?

Laajennamme toimintaamme ja palkkaamme lisää myyjiä Oulun myyntitiimiin.

Tehtävänkuvaus 

Vastuualueenasi on aurinkosähköjärjstelmien ja akustojen myyntityö kaupungissa ja sen lähikunnissa. Käytössäsi ovat valmiit, tarkkaan mietityt asiakaskohderyhmät. Heille tarjoamasi palvelut ovat todennäköisemmin ajankohtaisia. Raportoit tehtävässäsi myyntipäällikölle ja olet myyntitiimin jäsen. Työ edellyttää ajokorttia ja omaa autoa.   

Tehtävän vaatimukset

Odotamme sinulta sanavalmiutta sekä innostunutta ja positiivista asennetta myyntityöhön. Haemme kokopäiväisiä ja pitkäaikaisia tiimipelaajia kasvavaan joukkoomme. Energinen, aikaansaava ja rohkea ote myyntiin ovat tehtävän perusedellytyksiä. 

Tarjoamme sinulle 

Valmiit asiakastapaamiset uusille ja vanhoille asiakkaille. Selkeät ja laadukkaat eurooppalaiset tuotteet myyntiargumenteiksi, sekä kattavan työhön perehdyttämisen ja jatkuvan koulutuksen. Saat käyttöösi kannettavan tietokoneen, tabletin ja työvaatteet. 

Meillä on rento ja mukava työilmapiiri. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä viihtyy työssään, tämän takia huolehdimme myös virkistystoiminnasta työntekijöillemme. Järjestämme usein myyntikilpailuja, joissa palkinnot varmasti kannustavat. 

Palkkausjärjestelmämme motivoi, eikä meillä ole ylärajaa palkalle. Keskivertomyyjämme palkkaus on 3000-4000 euroa kuukaudessa. Uudelle myyjälle meillä on ensimmäiselle kahdelle kuukaudelle takuupalkka 2000e. Työssä tarvitset omaa autoa, maksamme kilometrikorvaukset.  

 

Hae meidän aurinkoiseen joukkoomme ja tule mukaan myymään vihreämpää tulevaisuutta! 

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä! 

Lisätietoa tehtävästä antaa Tuukka Huumonen puh. 0440610903 (ark.klo 10-16) tai [email protected]

Hyvällä kiinteistöllä on merkitystä. Siksi Bravida. Olemme Pohjoismaiden johtava kestävien kokonaisratkaisujen toimittaja service- ja urakointipalveluissa. Autamme asiakkaitamme luomaan toimivia ja kestäviä kiinteistöjä.



Bravidan pitkän aikavälin tavoitteena on ilmastoneutraali toiminta koko arvoketjussa vuoteen 2045 mennessä. Meillä on 13 000 työntekijää ja toimintaa noin 180 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Bravidan osake on noteerattu Tukholman Nasdaq-pörssissä. www.bravida.fi

Yhteyshenkilöt

Tuukka Huumonen

0440610903

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti