Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myymälämyyjä DNA Kauppaan, Lappeenranta

Myymälämyyjä DNA kauppaan Lappeenrantaan!

Kuka meistä ei pitäisi mieleenpainuvista kohtaamisista? Miltä kuulostaisi mahdollisuus päästä luomaan niitä itse?

Etsimme DNA kauppaan Lappeenrantaan uutta kokoaikaista myyjävahvistusta – asiakaspalveluhenkistä, tavoitteellista ja myynnillistä persoonaa, vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi DNA kaupan myyjänä on vastata DNA:n tuotteiden myynnistä, esillepanosta ja myymälän siisteydestä. Myymälässä sinun tehtäväsi on välittää mutkatonta palveluasennetta, tehokkuutta ja mieleenpainuvaa asiakaskokemusta. Pääsetkin siis tekemään aktiivista myyntityötä asiakkaiden yksilöllisissä tarpeissa avustamista unohtamatta.

DNA on Suomen paras työpaikka!

DNA:lle on myönnetty Suomen ainoana suuryrityksenä Väestöliiton Perheystävällinen työnantaja -tunnus.

DNA:lla työskennellään sen eteen, että myös asiakkaiden arki olisi inspiroivampaa, tuottavampaa ja viihdyttävämpää. Onnistumme tässä, sillä perusolemuksemme DNA kaupassa on aina reipas ja valpas, paiskimme hommia pilke silmäkulmassa. Huolehdimme kaikki omalta osaltamme positiivisesta työilmapiiristä niin oman tiimin, kuin asiakkaidenkin parissa. Meillä on töissä hauskaa ja se saa näkyä myös asiakkaillemme!

Henkilöstömme lisäksi haluamme pitää hyvää huolta asiakkaistamme. Sinun onnistumista tehtävässäsi mitataan täten luonnollisesti asiakkaiden tyytyväisyydellä! DNA kaupalta saat vahvan tuoteportfolion ja innostavan brändin lisäksi suuren organisaation tuen ja koulutusta laitteisiin ja palveluihin liittyen.

Palkkaus on kannustava, jolloin pystyt omalla myynnillisellä otteellasi vaikuttamaan tuntuvasti omaan ansaintaasi, pohjautuen kuitenkin turvallisesti ICT-alan työehtosopimukseen (takuupalkka 12,79 e/h). Keskiansio myyjillä on ollut 2700 euroa/kk, mutta palkkiomallin myötä sinulla on mahdollisuus päästä tätäkin kovempiin tuloksiin.

Kannustavan palkkiomallin lisäksi pääset hyödyntämään muun muassa henkilökuntaedun DNA:n laite- ja palveluvalikoimaan sekä työsuhdepyöräedun.

Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä ja valittavalta henkilöltä tullaan tarkistamaan luottotiedot.

Halutessasi kuulla lisää olen WhatsApp-viestin päässä puh. 040 714 7995 / Tanja H, Rainmaker. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hae heti!

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Lappeenranta
Työaika: 30-37,5 h/vko, myymälän aukioloaikojen mukaisesti
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Työn aloitus: Sopimuksen mukaan
Palkka: Pohja + provisio / takuupalkkana ICT-alan TES minimissään 12,79 €/h

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myymälämyyjä DNA Kauppaan, Lappeenranta

Lappeenranta
Vakituinen

Julkaistu 10.06.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti