Skip to main content

Myyntineuvottelija, Fortum Jyväskylä

Fortum etsii jatkuvasti kasvavaan joukkoonsa lisää innokkaita ja erilaisilla taustoilla olevia ihmisiä, joita yhdistää halu saada aikaan muutosta. Uuden myyntitiimin kasvaessa Jyväskylässä, etsimme nyt sinua myynnistä innostuvaa ja asiakastyötä pelkäämätöntä myynnin huipputekijää!

Etsimme nyt Fortumille myyntineuvottelijoita vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa ja työaika tehtävässä on 30h/viikko, joka sijoittuu ma-pe klo 8.45-14.45 välille.

Työssäsi olet yhteydessä puhelimitse asiakkaisiin ja kartoitat heille parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun Fortumin palveluista. Fortumin myyntiyksikön ydinajatus on erottua laadukkaalla, ammattitaitoisella ja asiakaslähtöisellä toimintamallilla.

Fortumilla työpanoksesi huomioidaan. Takaamme 2008 € pohjapalkan sekä kannustavan provisiomallin. Olet tärkeä osa tiimiä, mikä näkyy myös kuukausiansoissasi!

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden päästä tekemään ja oppimaan asiakaslähtöistä myyntityötä
  • huippukollegat ja hyvän tekemisen meiningin
  • kannustavan ja sparraavan tiiminvetäjän, joka nostaa sinut uudelle tasolle
  • Kilpailukykyisen pohjapalkan (2008€/kk), ja erittäin motivoivan provisiomallin
  • viihtyisän työympäristön (toimistotyö)
  • kattavan koulutuksen tehtävään

Toivomme löytävämme tehtävään henkilön, jolta löytyy:

  • positiivista draivia ja halua päästä asetettuihin tavoitteisiin
  • ennakkoluulotonta asennetta
  • taitoa mukautua erilaisiin asiakastilanteisiin
  • halukkuutta kehittyä myyntityössä

Paikkoja ei riitä kaikille, haethan jo tänään!

Jätäthän hakemus pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia koko rekrytointiprosessin ajan! Lisätietoja tehtävästä saat: [email protected]

HUOM! Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Hae paikkaa viimeistään 21.05.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntineuvottelija, Fortum Jyväskylä

Barona
Jyväskylä
Laukaa
40950 Muurame
Äänekoski
41230 Uurainen
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti