Skip to main content

Myyntineuvottelijoita kesätöihin -Valoo

Oletko opiskelija vielä vailla kesätyötä? Tai kenties myyntitykki, joka etsii uusia kasvun mahdollisuuksia? Etsimme nyt myyntihenkisiä tekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen touko-syyskuun ajalle.

Valonnopeudella kasvava Valoo on valokuitumarkkinoiden raikkain ja rohkein toimija. Tuomme laadukkaat, kestävät ja nopeat valokuituyhteydet mahdollisimman monen suomalaisen ulottuville. Valoo on yksinkertainen paketti, jossa asiakkaamme saa yhdellä sopimuksella sekä fyysisen valokuituliittymän että laajakaistan. Olemme tutkitusti (Kauppalehti 13.9.2022) markkinoiden edullisin valokuitutoimittaja. 

Me Valoolla rakennamme tulevaisuuden Suomea. Missiomme on taata kaikkialle Suomeen yhdenvertaiset mahdollisuudet erinomaisiin nettiyhteyksiin. Lue lisää: www.valoo.fi

Myyntineuvottelijana päätehtäväsi on asiakkaiden kontaktointi informatiivisella otteella, tietoliikenneyhteystarpeiden kartoitus yhdessä heidän kanssaan sekä Valoon liittymien myynti. Työssä kohtaat asiakkaita pääosin heidän kotonaan, mutta myös puhelimen välityksellä. Tapaat asiakkaitamme silloin kun he ovat kotona, joten työ on ilta- ja viikonloppupainotteista ja soveltuu siten erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen. Toivomme, että sinulla on käytössäsi auto. Kyseessä on määräaikainen kesätyö kesäkuusta elokuuhun. Työtunteja on tarjolla noin 30-37,5 h viikkoon omien tarpeidesi mukaisesti. 

Myyntineuvottelijanamme olet keskeisessä roolissa Valoon ilosanoman jalkauttamisessa sekä priiman asiakaskokemuksen tuottamisessa. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jonka sydäntä lähellä ovat niin huikea asiakaskokemus kuin aidot kohtaamisetkin.

Mitä odotamme sinulta?

- Hyviä sosiaalisia taitoja sekä rohkeutta kohdata asiakkaat rennolla ja positiivisella otteella

- Omaat hyvän tilannetajun ja pystyt reagoimaan muuttuviin tilanteisiin

- Myyntihenkisyyttä!

- Suhtaudut myyntiin tavoitteellisesti asiakasta kuunnellen sekä haluat kehittyä myynnin ammattilaiseksi

Palkka

Pohjapalkka on 13,29e/h, lisäksi tehtävässä on reilu ja kannustava provisio malli heti ensimmäisestä kaupasta alkaen.

Valoolla on yhdessä tekemisen meininki ja aidosti joustava työ. Alkuun saat hyvän perehdytyksen ja myyntialueen vastaavan sekä tiimin tuki on aina apunasi. Työssä tarvittavat työvälineet saat yrityksen puolesta. Työskentelet pääasiallisesti valmiiksi kartoitetuilla myyntialueilla sekä joustavasti omasta kodistasi käsin.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi alla olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Haethan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuvaiheessa!

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Silja Syrjälä

p.050 9178540

[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti