Skip to main content

Neurokuntoutuksen varahenkilöstö lähihoitaja

Haemme lähihoitajaa Neurokuntoutuksen varahenkilöstöön.

Kiinnostaako sinua monipuolinen, itseään haastava, kuntoutumista edistävällä työotteella toteutuva hoitotyö erikoissairaanhoidossa? Haluatko oppia, miten erilaiset sairaudet vaikuttavat ihmisen toimintakykyyn ja miten voidaan tukea mahdollisimman itsenäistä elämää erilaisista toiminnanvajauksista huolimatta? Digitalisaatio ja robotiikka ovat tuoneet uusia kuntoutusmuotoja ja vaikuttavuutta myös kuntoutukseen.

Työ on kaksivuorotyötä. Voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla. Varahenkilöstö työskentelee Neurokeskuksen sairaalakuntoutusosastolla sekä Neurokeskuksen kuntoutusosastolla.

Sairaalakuntoutusosastolla potilashoidossa kulkevat rinnakkain sekä akuuttivaiheen jälkeinen neuropotilaan tarkkailu ja sairaanhoito, että omatoimisuuteen kannustava ohjattu arjen toimintojen harjoittelu. Suunnittelemme, toteutamme ja arvioimme työtämme vahvasti tiimipainotteisena työnä. Osastolla on 21 potilaspaikkaa.

Neurokeskuksen kuntoutuosastolla erikoisaloina ovat fysiatria sekä neurologia. Siten kuntoutusosaamista osastolla on erityisesti kipukuntoutuksesta, selkäydinvammoista, tuki- ja liikuntaelimistön sairauksista, aivoverenkiertohäiriöistä ja aivovammoista. Kuntoutuspaikkoja osastolla on 16 ja lisäksi 2 päiväkuntoutuspaikkaa.

Hoitajana sinulla on mahdollisuus toimia osastoilla itsenäisessä roolissa osana moniammatillista ryhmää, toimien työryhmissä ympärivuorokautisen hoitotyön asiantuntijana. Moniammatillisuus meillä tarkoittaa työkavereita useasta eri ammattiryhmästä päivittäisessä työssä. Potilaiden sairauden vakavuus ja toimintakyky vaikuttavat pitkälti hoidon ja avun tarpeeseen. Työyhteisö meillä on keskusteleva ja kannustava, meillä jokaisen työntekijän arvokas työpanos on tärkeä. Yhdessä kehitämme toimintaa potilaslähtöisesti ja henkilökunnan toiveita kuunnellen. Yksin ei tarvitse työtä tehdä, saat aina apua kokeneilta kollegoilta.

Voit olla kokenut hoitotyön ammattilainen tai vastavalmistunut, tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Arvostamme positiivista ja kannustavaa mieltä sekä kiinnostusta kuntoutukseen ja hoitotyön kehittämiseen. Aiempi työkokemus neurologisesta hoitotyöstä tai kuntoutuksesta katsotaan eduksi, samoin ruotsin kielen taito. Tulevat työkaverisi toivovat sinulla olevan yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta.

Peruspalkan 2 435,00 €/kk lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. vuoro-, työkokemus- (max. 8%) tai henkilökohtainen lisä. Työkokemuslisää maksetaan työvuosien perustella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Lisäksi jos työvuosia on yli 15, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Jenni Koskinen, p, 050 5210580 tai osastonhoitaja Saara Päiviö, p. 040 1957830

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti