Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ohjaaja

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi Onnikoti-tiimin jäsen. Onnikoti Rannassa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

Etsimme asiakkaallemme Suomen Onnikodit Oy:lle OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun. 

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja turvallisen työympäristön, mahdollisuuden vaikuttaa yksikkösi toimintaan, sekä kattavan perehdytyksen työhön. Aiempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi vammaistyöhön, sekä oma-aloitteista ja positiivista asennetta ja työotetta. Toivomme myös että olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi sekä innokas oppimaan uutta. 


Haemme tehtävään vakituista työntekijää Onnikoti Rantaan. Työ on jaksotyötä, jossa tunnit ovat n. 115h/3vko. Päivittäinen tuntimäärä on n. 6-9h. Odotamme sinulta lähihoitajan, sairaanhoitajan tai sosionomin koulutusta ja siihen liittyvää ammattipätevyyttä. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänäsi onkin tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat osa toiminnan peruspilareita. Jokainen työntekijä sitoutuu laatulupauksiin, jotka ovat:


• Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävä on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito.  Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat Onnikotien toimintaa.
• Oma viihtyisä koti: Kodit ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaat saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.
• Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.
• Yhteisöllisyys ja osallisuus: Asukkaat ja läheiset otetaan mukaan kodin toiminnan suunnitteluun. 
• Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissa on turvallista elää ja asua.

Työsuhde solmitaan Onnikodit Oy:n kanssa. Palkkauksessa sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), helka.kurittu@go-on.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjaaja

Joensuu
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti