Skip to main content

Ohjaaja, kesätyö

Haemme osaavaan joukkoomme kesän ajaksi ohjaajaa, joka toimii työpajoillamme asiakastyössä osana moniammatillista tiimiämme.
Tulet työskentelemään työelämän ulkopuolella olevien henkilöiden kanssa, jotka osallistuvat toimintaamme arkisin, yksilöllisen suunnitelman mukaisesti.

Tuotamme työpajapalveluita, jotka tukevat asiakkaan elämänhallintaa, työ- ja toimintakykyä sekä osallisuutta. Tavoitteena on edistää asiakkaiden osallisuutta, ylläpitää toimintakykyä, ja lisätä mahdollisuuksia edetä kohti koulutusta tai työelämää.

Työ koostuu asiakkaiden työtoiminnan suunnittelusta, ohjaamisesta, organisoinnista sekä yksilöllisestä ohjauksesta, tuesta sekä verkostoyhteistyöstä. Eduksi katsotaan tietämys ja kiinnostus kuntouttavasta työtoiminnasta.

Työympäristön kuvaus:

Ohjaajan työtehtävät sijoittuvat Valo-Valmennusyhdistyksen Turun ja Raision toimipaikkoihin. Työ sijoittuu Raision työpajallemme (Noste) jossa asiakkaat pääsevät tutustumaan taitotasosta riippumatta ICT- sekä media-alan eri tehtäviin, yhteisöllisesti tutustuen ja oppien. Nosteella toimitaan myös keittiö- ja siivousalan tehtävissä, ja harjoitellaan digitaitoja arjen apuna. Lisäksi kädentaidot sekä luontolähtöisyys ovat osa kaikkia pajatoimintojamme.

Kesän aikana tulet toimimaan myös osana Turun toimipaikassamme Taide- ja taitopajan tiimissämme.

Turun taidepajamme koostuvat sanataidepajasta, taitopajasta sekä taidepajasta, jossa toiminta keskittyy kokeilevassa ilmapiirissä sanataiteeseen, luovaan ilmaisuun, sekä taiteen eri tekniikkoihin. Toiminta on yksilö-, sekä ryhmätyöskentelyä.

Hakijalta edellytämme:

-soveltuvaa korkeakoulututkintoa (sosionomi, yhteisöpedagogi, kuntoutuksen ohjaaja) huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat
-hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
-digitaitoja
-kykyä ohjata toimintaa painottuen kädentaitoihin, sekä ruuanvalmistukseen
-sitoutumista Valo-Valmennusyhdistyksen arvoihin
-aitoa halua työskennellä kohderyhmän parissa
-aloitekykyisyyttä ja kehittävää työotetta
-Arvostamme kokemusta työskentelystä haavoittuvassa asemassa olevien asiakkaiden kanssa

Yhteystiedot: Vapaamuotoinen hakemus ja CV lähetetään osoitteeseen [email protected], otsikoksi Ohjaaja, Turku. Haku päättyy 12.5.2024. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaaja Jenni Ojansivu p. 040-503 5479. Soittoajat: 2.5.2024 ja klo 13-14.30, 6.5.2024 klo 9-10.30.
Työpaikan osoite: Martinkatu 8, 21200 Raisio
Työ alkaa: 03.06.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Kesätyö
Hakuaika päättyy: 12.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/2b65aec3-d...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 12:15
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 2b65aec3-d076-40c1-962d-6f8374954049

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti