Skip to main content

Ohjaaja (lähihoitaja) Rinnekodit Koukkusaareen

Haemme tiimimme ohjaajaa (lähihoitajaa) vakituiseen työsuhteeseen:

Tervetuloa Rinnekodit Koukkusaareen!

Koukkusaari on kehitysvammaisten aikuisten 18-paikkainen, kolmikerroksinen asumisyksikkö Helsingin Vuosaaressa. Yksikkömme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Voit hurauttaa meille kätevästi bussilla, tai halutessasi vaikka omalla työsuhdepyörälläsi!

Tehtävästäsi ohjaajana

Asiakkaat tarvitsevat ohjaajan apua päivittäisissä toiminnoissa. Suurin osa heistä käy arkisin päivätoiminnassa, opiskelemassa tai eläkekerhoissa. Iltaisin ja viikonloppuisin asiakkaat käyvät kerhoissa ja ostoksilla sekä näkevät itselleen tärkeitä ihmisiä. Asiakkaat toivovat päiviinsä kodinomaisuutta, ruoanlaittoa, ulkoilua ja rentoa yhdessäoloa. Vuosaaren monipuoliset palvelut ja luonto ovat tärkeä osa arkea.

Ohjaajana työnkuvaasi kuuluu mm. lääkehoitoa, päivittäisissä toiminnoissa avustamista, kuntoutusta ja yhteistyötä asiakkaan verkoston kanssa (mm. terveyspalvelut, omaiset, taksit, päivätoiminta). Voit itse vaikuttaa omiin vastuualueisiisi omien vahvuuksien ja mielenkiinnonkohteiden mukaan. Lisäksi työssäsi tuet ja ylläpidät asukkaidemme toimintakykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, osallistut perushoitoon ja huolehdit raportoinnista. 

Läsnäolosi on tärkeää - asiakkaan aito kohtaaminen ja kommunikaation tukeminen ovat merkittävä osa tehtävääsi. Meille pienetkin onnistumiset ovat suuria, oli kyse sitten mielekkään kokemuksen aikaansaamasta hymystä tai onnistuneesta ruokailuhetkestä. Paras palaute hyvin tehdystä työstä välittyykin asiakkailtamme usein ilmein ja elein!

Rinnekotien kehitysvammaisten ja autisminkirjon palveluissa yhteinen tavoitteemme on tukea asiakkaidemme toimijuutta ja osallisuutta heidän omassa arjessaan. Asiakkaidemme toimintakyky vaihtelee ja jokainen heistä on omanlaisensa persoona. Tällaisena haluamme asiakkaamme myös kohdata; meillä jokainen on juuri oikeanlainen omana itsenään!

Meistä jokainen on tukenasi

Koukkusaaressa hyödynnämme monipuolista osaamista ja yksilöllisiä vahvuuksia - voimme jokainen oppia toisiltamme. Kannustamme toisiamme kehittymään niin omilla oppimispoluillamme kuin tiiminäkin! Työskentelet yhdessä työyhteisöömme kuuluvien lähihoitajien, kodinhuoltajan, toimintaterapeutin, sosionomien ja esihenkilönäsi toimivan palveluyksikön johtajan kanssa. Meistä jokainen on sinun tukenasi - kerrothan sinäkin kehitysehdotuksistasi rohkeasti meille!

Tiimimme vahvuus on joustavuus ja muuttuviin tilanteisiin reagointi toisia auttaen. Pääset työskentelemään moniammatillisen tiimin kanssa.

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja tunnet olosi turvalliseksi. Käytössämme on turvallisemman tilan periaatteet, joita yhdessä noudattamalla varmistamme jokaiselle arvostavan ja viihtyisän työyhteisön.

 

Odotamme sinulta:

  • lähihoitajan/ohjaajan tehtävään vaaditaan sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai vastaava aiempi tutkinto sekä rekisteröityminen Valviraan
  • valmiutta kolmivuorotyöhön (työ painottuu aamu- ja iltavuoroihin)
  • positiivista asennetta haastavienkin tilanteiden kohtaamiseen
  • aitoa kiinnostusta kohdata asiakkaamme yksilöllisesti ja toimia heidän parhaakseen

Hyvinvointisi tueksi tarjoamme:

  • kulttuuri- ja liikuntaedun Smartum Plus
  • työterveyshuollon, joka sisältää mielen hyvinvointia tukevia palveluita
  • vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman korvausrajaa
  • oman perehdyttäjän ja sinulle suunnitellun vieraanvaraisen perehdytyksen
  • mahdollisuuden hyödyntää tehtävässä omia vahvuuksiasi
  • monipuolisia koulutuksia, urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia
  • mahdollisuuden työsuhdepyörään
  • apua oman talouden hallintaan
  • mahdollisuuden hakea kauttamme asuntoa pk-seudulta - kysy muuttovalmiista kohteistamme esim. Helsingin Kivihaassa


Oletko sinä tuleva työkaverimme?

Jätä yhteystietosi helposti ja nopeasti! Toimithan pian, sillä aloitamme haastattelut ja voimme tehdä palkkauspäätöksen jo ennen hakuajan päättymistä 7.6.2024 Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Voit vaikuttaa työaikaasi - tarjoamme mahdollisuuksia myös osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Palkkauksemme pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen. Palkkaluokkasi lähihoitajan/ohjaajan tehtävässä on G22 (2412,63-2731,51 € alan työkokemuksesta riippuen + työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät).

Arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustamme erilaisista taustoista tulevia henkilöitä hakemaan meille töihin.

Rinnekodit on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa työhöntulotarkastus sisältää tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan tarkastuksen.

Lue meistä lisää nettisivuiltamme! Rinnekodit Koukkusaari


Jäikö jokin askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä:

Palveluyksikön johtaja Maria Karinen

Arkisin klo 8-16 050 460 4760

tai sähköpostitse [email protected]


Rinnekodit Oy on Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka tuottaa vaikuttavia sote-palveluja ikääntyneille, kehitysvammaisille, eri tavoin vammautuneille, riippuvuushäiriöisille ja asunnottomille henkilöille, lapsille ja nuorille sekä muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille. Toiminnasta syntyvä tuotto käytetään kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevien hyväksi. Meillä työskentelee valtakunnallisesti 2900 sote-alan ammattilaista yli 150 toimipisteessä.

#sydänmukana #elämänpoluilla

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti