Skip to main content

Ohjaaja lastensuojelulaitoksessa AMK

Lastenkoti SalmiLa on lastensuojelun ympärivuorokautista sijaishuoltoa, Kainuun sosiaalipäivystystä ja arviointi- ja kriisityötä järjestävä Kainuun hyvinvointialueen yksikkö. Yksikössä sijaitsee myös Kainuun turvakoti, yhteistyössä Oulun turvakodin kanssa

Haemme ohjaajaa Lastenkoti SalmiLaan vakituiseen työsuhteeseen 7-paikkaiseen asuinyksikköön, jossa toteutetaan lastensuojelun ympärivuorokautista sijaishuoltoa.

Lastenkoti SalmiLassa asuinyksiköissä tehtävä työ on korjaavaa kasvatusta ja ohjausta. Toiminta on hyvin kodinomaista, kasvatuksen ja ohjauksen keinoin lapsille ja nuorille tarjotaan turvallinen kasvuympäristö, jossa heidän kanssaan opetellaan peruselämisen taitoja sekä tuetaan heitä pääsemään yksilöllisesti asetettuihin tavoitteisiin. Kasvatustyötä tehdään tiiviissä yhteistyössä vanhempien ja moniammatillisen verkoston kanssa.

Tehtävän hoitaminen vaatii sitoutumista 3-vuorotyöhön. Merkityksellisen työn tueksi tarjoamme perehdytyksen, ryhmätyönohjauksen, kehitysmyönteisen ilmapiirin sekä leasing-auton käytön työtehtävien hoitamista varten.

Arvostamme työyhteisötaitoja, joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä sekä aitoa innostusta työhön ja sen kehittämiseen. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkinto. Opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat voidaan ottaa huomioon hakuprosessissa. Työtehtävien hoitamiseksi ajokortti on välttämätön sekä tarpeen mukaan oman auton käyttömahdollisuus.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä. Aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana, ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan va. lastensuojelulaitoksen päällikkö Saija Karjalaiselle ja lähetetään osoitteella:

Kainuun hyvinvointialue, kirjaamo

PL 400

87070 Kainuu

Kuoreen merkintä: "ohjaaja 7000946"

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista).


Lisätietoja

https://hyvinvointialue.kainuu.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa va. lastensuojelulaitoksen päällikkö Saija Karjalainen, p. 044 797 0673, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti