Skip to main content

Opinto-ohjaaja, Oulu

Etsimme ammatillisesta erityisopetuksesta innostuvaa opinto-ohjaajaa alustavasti vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun työvuodelle 2024-2025. 

Erityinen tehtäväsi 

Opinto-ohjaajana toimit vaativaa erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden opintojen suunnittelun ja työelämään siirtymisen asiantuntijana. Työssäsi autat omalta osaltasi jokaisen opiskelijan henkilökohtaisia vahvuuksia ja tavoitteita parhaiten tukevan opintopolun suunnittelussa. Tuet opiskelijoita löytämään kiinnostuksen kohteitaan, asettamaan tulevaisuuttaan koskevia tavoitteita sekä siirtymään jatko-opintoihin ja työelämään. Lisäksi työsi voi sisältää osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen prosesseja, osaamisen arvioinnin mukauttamista tai ammattitaitovaatimuksista poikkeamisen asioita. 

Työssäsi et ole yksin. Arjessasi korostuu moniammatillinen yhteistyö pääasiassa opetuksen, ohjauksen ja opiskeluhyvinvoinnin ammattilaisten sekä opiskelijoiden omien tukiverkostojen kanssa. 

Ammattiopisto Luovi Oulussa opiskelee noin 600 opiskelijaa ja työskentelee 240 ammattilaista. Luovi Oulussa voi opiskella valmentavissa koulutuksissa kuten Telma ja Tuva sekä useissa eri perustutkintokoulutuksissa. Tutustu Luovi Ouluun. 

Olisiko tämä sinulle sopiva tehtävä? 

 

Voit olla etsimämme henkilö, kun sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja opinto-ohjaajan pätevyys. Menestyt tehtävässä erinomaisten kohtaamis- sekä vuorovaikutustaitojen avulla ja nautit tiimissä työskentelystä.  Suunnitellun työnkuvan vuoksi odotamme, että sinulta löytyy tuntemusta ammatillisesta koulutuksesta. Arvostamme erityispedagogista osaamista sekä innostusta kehittämistä kohtaan. 

Miksi tulisit työskentelemään juuri meidän kanssamme? 

 

Meillä arvostetaan yhdessä tekemisen kulttuuria ja Luovissa saat työhösi tukea moniammatillisesta ja osaavastahenkilöstöstämme. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus,uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo. 

 

Pääset kehittämään omaa osaamistasi isossa ja uudistuvassa organisaatiossa, jolla on rohkeutta kokeilla uutta ja oppia epäonnistumisista. Meillä on hyvät kehittymismahdollisuudet ja tuemme monipuolisesti henkilöstöämme hyvinvoinnin vahvistamiseksi.Haluamme edesauttaa työssä viihtymistäsi rennolla ja toisia kunnioittavalla ilmapiirillä sekä ajanmukaisilla työvälineillä. 

Tervetuloa osaksi yhdessä tekevää sekä ammattitaitoista työyhteisöä! 

Tehtävä on aluksi määräaikainen kokopäivätyö aikavälille 1.8.2024 - 31.7.2025 ja tehtävän jatko on mahdollinen. Työsuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan vuosityöaikaa. Tehtävän palkkaus on työkokemuksestasi ja koulutuksestasi riippuen noin 3500-5300e/kk. Ylimpään palkkatasoon päästäksesi sinulla tulee olla soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, erityisopettajan ja opinto-ohjaajan pätevyys sekä 20 vuotta soveltuvaa työkokemusta.

Kiinnostuitko? Näin rekrytointimme etenee. Hae tehtävää täyttämällä yhteystietosi järjestelmäämme ja liitä mukaan CV:si. Kutsumme sinut vastaamaan muutamaan kysymykseen videolla ja samalla pääset tutustumaan meihin. Kutsun saat sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Hakuaika päättyy torstaina 18.4. 

Pidämme haastattelut Oulussa perjantaina 26.4. ja olemme sinuun yhteydessä hakuajan päättymisen jälkeen. 

Heräsikö kysyttävää? Koulutuspäällikkö Annika Kontu vastaa kysymyksiisi ja tavoitat hänet numerosta 040 3193 233 parhaiten 4.4. klo 8-9, 5.4. klo 14-15, 11.4. klo 8-10 ja 15.4. klo 8-9. 

Ammattiopisto Luovi 

Ammattiopisto Luovi on yksityinen, valtakunnallisesti toimiva, Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Luovi toimii yli 900 ammattilaisen voimin noin 30 paikkakunnalla kautta maan. Meillä kaikki tekevät Erityistä tehtäväänsä suurella sydämellä, opiskelijoidemme hyväksi. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus,uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo. Haluamme olla oman alamme edelläkävijä ja meillä on kehittävä tekemisen meininki. Käy tutustumassa Luoviin ja työntekijätarinoihimme sivuillamme. 

Mikäli tämä työtehtävä ei ole sinua varten, kannattaa seurailla kevään aikana avautuvia työmahdollisuuksiamme! Meillä on monipuolisesti työtä tarjolla etenkin ohjaus- ja opetustehtävien parissa. 

Löydät meidät myös somesta, joten pistähän tilimme seurantaan! 

Instagram: instagram.com/ammattiopistoluovi 

Facebook: facebook.com/ammattiopistoluovi 

TikTok https://www.tiktok.com/@ammattiopistoluovi 

YouTube: youtube.com/ammattiopistoluovi  

X: twitter.com/Luovi_fi 

 

Työnhakijan tietosuoja 


Työnhakuun liittyen käsittelemme henkilötietojasi, jotka tallennetaantyönhakijarekisteriin.Lue lisäätietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti