Skip to main content

Opiskeluhuollon psykologi sijaisuus Hämeenlinna

Haemme opiskeluhuollon psykologia vanhempainvapaan sijaisuuden ajaksi, aikavälillä 1.6.2024 - 21.1.2025. Sijaisuus jatkuu mahdollisesti pidempään.

Tässä työssä toimit 3.-9. luokkalaisten psykologina ja teet myös pienessä määrin yhteistyötä Sairaalakoulun kanssa. Pääosin työsi on kuitenkin selkeästi yhdessä yksikössä, eikä työaikaa tarvitse jakaa monen yksikön kesken. Tällä hetkellä alueella on toiminut jo muutamia vuosia täysiaikainen psykologi, joka tutustuttaa sinut alueen asioihin. Saat tehdä yhteistyötä niin ala- kuin yläkoululaisten, vanhempien, luokanvalvojien, luokanopettajien kuin (laaja-alaisten) erityisopettajienkin kanssa. Tämä tuo työhösi selkeyttä, kun sama psykologi voi jatkaa lapsen/nuoren asioiden parissa työskentelyä myös yläkouluun siirtymisen jälkeen.

Kaikissa kouluissa ja oppilaitoksissamme psykologeilla on rinnallaan ammattitaitoiset ja osaavat opiskeluhuollon kuraattorit ja terveydenhoitajat. Useimmissa yksiköissämme on myös Oma Hämeen omat perhekeskuslääkärit työkavereinasi. Yksin ei siis tarvitse koulun ja oppilaitoksen arjessa olla. Tärkeä tuki psykologin arkityössä on tietysti myös oma energinen psykologitiimimme, johon on helppo päästä mukaan.

Käytössäsi on hyvä työtila, joka sijaitsee lähellä myös muiden koulun opiskelu- ja kouluterveydenhuollon työntekijöiden tiloja, jolloin yhteistyön tekeminenkin on vaivattomampaa. Omia työvälineitäsi on mahdollisuus säilyttää asianmukaisesti omassa työtilassa ja työalueella on hyvä mahdollisuus yhteisöllisen työn kehittämiseen ja toteuttamiseen, koska aikaa ei kulu esim. koulujen välisiin siirtymiin.

Työalueellesi on Hämeenlinnan rautatieasemalta matkaa noin 5,5 km, joten matka taittuu kätevästi joko pyörällä, omalla autolla tai julkisilla. Lisäksi rautatieasemalta koulun lähelle ja takaisin kulkee muutama bussi tunnissa.

Opiskeluhuollon työntekijät kuuluvat perhekeskuspalveluihin. Perhekeskuspalveluissa toimimme seudullisissa, monialaisissa arkitiimeissä yhdessä asiakkaitamme varten.
Oma Hämeessä me arvostamme ammattitaitoista kohtaamista, palveluiden vaikuttavuutta sekä asiakkainamme olevia ihmisiä. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme palvelut oikea-aikaisesti, tarpeeseen vastaten sekä yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa opiskelijan yksilökohtainen tuki ja ohjaus asiakastyössä liittyen oppimiseen, kasvuun, kehitykseen ja hyvinvointiin, osallistuminen monialaisen asiantuntijaryhmän työskentelyyn ja yhteisöllinen työ oppilaitoksella sekä oppimisvaikeuksien kartoitus.
Panostamme ennaltaehkäiseviin palveluihin, jota opiskeluhuoltolain mukainen psykologin työ on. Tehtävässä toimiminen edellyttää luonnollisesti työn sisällön kannalta keskeisen lainsäädännön tuntemusta sekä psykologityön ammatillisen toiminnan vaatimusten ja ammattietiikan ymmärrystä.

Sinulla on mahdollisuus ja vapaus suunnitella ja toteuttaa työtä itsenäisesti. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti kouluissa ja oppilaitoksissa, mutta myös etätyö on mahdollista. Työvälineet meillä on muuten sitä luokkaa, että voit työskennellä myös vaikka työmatkalla junassa tai bussissa kuluttaen samalla meidän työmatkaetua. Perehdytyksen suunnittelemme niin, että työ on hyvä aloittaa rauhallisin mielin.

Tarjoamme Sinulle aidosti kiinnostavan tehtävän vahvasti kehittyvässä opiskeluhuollon työssä. Mukavan, sopivasti haastavan ja maanläheisen työpaikan, jossa et jää yksin, mutta saat toimia myös itsenäisesti omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Meillä Oma Hämeessä pääset myös mukaan kehittämään koko hyvinvointialuetta koskevia moniammatillisia rakenteita, jotka tukevat asukkaiden hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla.
Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työnohjaukseen ja kouluttautumiseen sekä lähijohtajan tuen, emme jätä Sinua yksin. Työntekijöiden työssä jaksaminen ja työhyvinvointi on meille tärkeää.

Eli just Sinä olet hakemamme henkilö, mikäli
- työskentelyotteesi on vastuullinen, myönteinen ja kykenet rakentavaan vuorovaikutukseen tilanteessa kuin tilanteessa
- innostut myös uudenlaisista ja moniammatillisista työskentelytavoista
- työskentelysi keskeisin tavoite on löytää lapsille ja nuorille juuri heidän tarpeilleen sopivat työskentelytavat, kartoitukset ja tukimuodot

Eduksi katsomme työkokemuksen kasvatuksen ja opetuksen alalta sekä kokemuksen lasten ja nuorten kanssa tehdystä työstä. Kelpoisuusehtona on laillistettu psykologi. Otamme toki huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa

Tehtäväkohtainen palkka on 4108,29 €/kk. Kanssamme on mahdollista käydä keskustelua rekrytointilisästä. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.

Yhteystiedot: Psykologi Pihla Kiviranta, puh. 050-300 6768
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 4108,29€
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 03.05.2024 12:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/12521473-b...
Ilmoitus jätetty: 17.04.2024 15:23
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 12521473-b84e-4e68-b59e-d23b1c243113

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Opiskeluhuollon psykologi sijaisuus Hämeenlinna

Kanta-Hämeen hyvinvointialue
Hämeenlinna
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö, Etätyö

Julkaistu 17.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti