Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Optikko/optometristi Recycling Outlet Lempäälä

Hei sinä valovoimainen optikko/optometristi! Tervetuloa työskentelemään muodin, tyylin, laadun ja terveyden maailmaan, jossa vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat kaiken keskiössä.

Me Synsamilla kannamme vastuun ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja haluamme olla optisen ja silmäterveyden alan johtavin, innovatiivisin ja vastuullisin yhtiö. Olemme asettaneet kestävän kehityksen tavoitteemme korkealle ja tavoitteenamme on vahvistaa asemaamme sekä silmäterveyden että silmä- ja aurinkolasimuodin markkinajohtajana ottaen samalla huomioon koko arvoketjun läpäisevän kestävyysnäkökulman.

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme mahdollisimman hyvää palvelua, kestäviä ratkaisuja, ja rahapussille vastinetta, jotta he voisivat nähdä paremmin ja näyttää samalla hyvältä.  Synsamilla on mm. ensimmäinen kierrätetyistä kehyksistä valmistettu silmälasimallisto, sekä silmälasimalliston, joka on valmistettu 100-prosenttisesti merestä kerätystä kierrätysmuovista.

Teimme historiaa ja avasimme Suomen ensimmäisen Recycling Outlet -liikkeen Lempäälään viime vuoden lopussa. Nyt joukkomme kasvaa ja haemme  iloiseen tiimiimme optikkoa, jolle arvomme tuntuvat omilta. Synsam Recycling Outlet on uusi ja ainutlaatuinen konsepti, joka tarjoaa n. 5000 kehyksen valikoiman kierrätettyjä, hinnaltaan edullisia mutta erittäin laadukkaita merkkikehyksiä ja aurinkolaseja suoraan asiakkaille. Recycling Outlet liikkeitä on nykyään myös Helsingissä ja Turussa.

Haluamme antaa asiakkaillemme aina parasta palvelua ja etsimmekin nyt henkilöä, joka kuuntelee asiakkaitamme ja huolehtii heidän näöntarkastuksistaan ja asiakaspalvelustaan oma-aloitteisesti ja ratkaisukeskeisesti. Meillä Synsamilla optikot osallistuvat myös aktiivisesti myyntityöhön ja viettävät aikaa sekä näöntutkimushuoneessa että liikkeessä tarjoamassa asiakkaille parhaita mahdollisia näönhuoltoon ja tyyliin liittyviä ratkaisuja, ensisijaisesti erinomaista Lifestyle-sopimustamme. Toivomme sinulta siis kaupallista asennoitumista sekä sitä, että motivoidut monipuolisista optikkoliikkeen tehtävistä ja uudesta Recycling Outlet -konseptista. Energinen, positiivinen ja myynnillinen asenteesi on tärkeä tekijä valinnassamme. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Haluatko olla osaltasi toteuttamassa vastuullisia valintoja?  Tarjoamme merkityksellistä työtä. kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaan ketjun koulutus- ja uramahdollisuudet sekä työilmapiirin, joka on  jo tunnetusti mutkaton ja positiivinen! Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva (vakituinen). Työ alkaa sopimuksen mukaan vaikka heti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV ja palkkatoivomus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.9.2022, että etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan lähetä hakemuksesi heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa liikevastaava Kirsi Arvela, puh. 040 736 0773, kirsi.arvela@synsam.fi

Katso myös www.synsam.fi

Vuonna 1968 perustettu Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa n. 3000 ammattilaista ja sen liikevaihto on n. 4 miljardia SEK. Ketjuun kuuluu 500 optikkoliikettä, jotka toimivat Synsamin, AI Eyewear ja Tanskassa Profil Optikin brändien alla. Synsam Group on onnistunut toiminnan digitalisoinnin ja innovatiivisten konseptien kautta saavuttamaan toimialansa parasta kasvua ja kannattavuutta Euroopassa.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Optikko/optometristi Recycling Outlet Lempäälä

37500 Lempäälä
Vakituinen

Julkaistu 11.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti