Skip to main content

Optroniikka-asentaja Senop Oy:lle Lievestuoreelle

Haemme Senop Oy:lle Lievestuoreelle Optroniikka-asentajia

Haemme Senop Oy:n Lievestuoreen toimipisteeseen tekniikasta kiinnostunutta työntekijää monipuolisiin tuotanto- ja kokoonpanotehtäviin.

Työskentelet osana tuotannon asentajatiimiä, jossa tehtäviisi kuuluvat uusien optronisten laitteiden osa- ja loppukokoonpanotyöt. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä tiimin ja muiden sidosryhmien, kuten tuotekehityksen sekä tuotannon asiantuntijoiden kanssa.

Etsimme tehtävään soveltuvan teknisen ammattikoulutuksen omaavaa henkilöä, jolla on käytännön työn kokemusta ja osaamista esimerkiksi hienomekaniikan, optiikan ja/tai elektroniikan parissa työskentelystä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkuutta ja huolellista työotetta sekä teknisten työpiirustusten lukutaitoa. Lisäksi tehtävässä edellytetään perustason tietoteknistä osaamista, sekä englannin kielen hallitseminen on selkeä etu työtehtävässä.

Odotamme, että olet hyvä tiimipelaaja ja työskentelyotteesi on aktiivinen sekä yhteisiin tavoitteisiin pyrkivä. Ymmärrämme, että työssä tulee uusia asioita opittavaksi, jonka vuoksi uteliaisuus ja innokas asenne ratkaisee erittäin paljon! Saat tueksesi ammattilaisista koostuvan tiimin sekä erinomaisen perehdytyksen tehtävään. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan myös oman työsi sisältöön!

Työsuhde on määräaikainen ja työsopimus solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa.

Huomioithan, että työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö, haethan paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan loppumista.

Hae paikkaa viimeistään 19.05.2024 20:59 mennessä.

Senop Oy

Senop on luotettu suomalainen puolustus- ja turvallisuusalan korkealaatuisten pimeänäköratkaisujen ja vaativien järjestelmäintegraatiopalvelujen tuottaja sekä turvallisen viranomais- ja ammattilaisviestinnän asiantuntija. Senopin missiona on olla asiakkailleen luotettava tilannetietoisuuden ja vaikuttamisen mahdollistaja kaikissa olosuhteissa. Senop tarjoaa vaativaan käyttöympäristöön suunniteltuja ja korkean suorituskyvyn omaavia pimeänäkölaitteita, optroniikkaa ja tietoturvallisia viestintäratkaisuja sekä vaativia järjestelmäintegrointipalveluja puolustus- ja turvallisuusalan toimijoille sekä kriittisen infrastruktuurin organisaatioille. Millog-yhtiöihin ja Patria-konserniin kuuluva Senop toimii neljällä paikkakunnalla ja työllistää yli 100 asiantuntijaa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Optroniikka-asentaja Senop Oy:lle Lievestuoreelle

Barona Teollisuus
Laukaa
Jyväskylä
41520 Hankasalmi
40950 Muurame
41660 Toivakka
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.05.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Helsinki
Barona Teollisuus
Jyväskylä
Barona Teollisuus
Muurame
Barona Teollisuus
Vaasa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti