Skip to main content

Osa-aikainen myyjä/optikko-opiskelija Synsam Riihimäki -liikkeeseen!

Oletko myyntihenkinen ja positiivinen? Kiinnostaako sinua muoti, tyyli ja laatu? Haluatko olla rakentamassa Pohjoismaiden johtavaa optisen vähittäiskaupan ketjua yhdessä huipputiimin kanssa? Voisitko sinä olla uusi työkaverimme?

Voit joko opiskella alaa tai tulla sen ulkopuolelta, mutta jos tunnistat itsesi kuvauksesta, olet ehkä etsimämme timantti! Haemme innostunutta ja energistä osa-aikaista myyjää tai optikko-opiskelijaa monipuolisiin optikkoliikkeen tehtäviin osaksi Synsam Goodman -liikkeen iloista, asiakaspalveluhenkistä ja ammattitaitoista tiimiä.

Haluamme antaa asiakkaillemme aina parasta palvelua, siksi etsimme nyt sinua, joka janoat oppia lisää optisesta alasta, kuuntelet asiakkaitamme ja huolehdit heidän näkemisen tarpeistaan yhdessä optikoidemme ja myyjiemme kanssa. Ei haittaa, vaikkei sinulla olisi alan kokemusta, me perehdytämme sinut työhön!

Työskentelet laadukkaasti ja motivoidut haasteellisista ja monipuolisista tehtävistä. Positiivinen ja energinen asenteesi on myös tärkeä tekijä valinnassamme. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava, ja työtä on tarjolla sopimuksen mukaan 0-37,5h/vko. Työ sopii täydellisesti esimerkiksi opintojen oheen, tai muuten joustavuutta työviikkoihin kaipaavalle!

Synsam on tunnettu rennosta, nuorekkaasta ilmapiiristä sekä kannustavasta, mahdollistavasta johtamiskulttuurista. Synsamilla saat mielekkään ja monipuolisen tehtävän nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä, jossa arvomme, asiakas on ykkönen, vastuullisuus ja innovatiivisuus, näkyvät arjen tekoina.

Tunnistitko itsesi? Esittele rohkeasti itsesi lähettämällä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.11.2023. Huomioi, että etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan lähetä hakemuksesi heti.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa liikevastaava Liisa Peltonen, [email protected], 050 469 8293.

 

Katso myös www.synsam.fi

Vuonna 1968 perustettu Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa n. 3000 ammattilaista ja sen liikevaihto on n. 4 miljardia SEK. Ketjuun kuuluu 500 optikkoliikettä, jotka toimivat Synsamin, AI Eyewear ja Tanskassa Profil Optikin brändien alla. Synsam Group on onnistunut toiminnan digitalisoinnin ja innovatiivisten konseptien kautta saavuttamaan toimialansa parasta kasvua ja kannattavuutta Euroopassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Osa-aikainen myyjä/optikko-opiskelija Synsam Riihimäki -liikkeeseen!

Riihimäki
Osa-aikainen ja tuntityö
1 - 2 vuotta

Julkaistu 12.01.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti