Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Osastomyyjiä K-Supermarket Levi, Kittilä

Hakuaika alkaa: 14.09.2023
Hakuaika päättyy: 05.10.2023

K-Supermarket Levi Kittilän Sirkassa etsii tulevaan sesonkiin joukkoonsa osaavia, innostuneita, oma-aloitteisia asiakaspalvelijoita toimimaan pääosin kaupan eri osastoilla mutta myös tarvittaessa kassalla. Töitä löytyy usealta kaupan osastolta. Huomaathan, että asuntoasiat tulee olla hoidossa hakiessasi paikkaa.

Etsimme palveluhenkisiä ja innokkaita myyjiä talvikaudeksi kokoaikaisiin tehtäviin:

  • HEVI Yksi kokoaikainen myyjä aamuvuoroon heviosastolle heti/sopimuksen mukaan alkaen jatkuen määräaikaisena talvisesongin 2024 loppuun/viim. 3.5. asti. Hygieniapassi vaaditaan.
  • TEOLLINEN Yksi kokoaikainen myyjä teollisen/panimon osastoille heti/sopimuksen mukaan alkaen jatkuen määräaikaisena talvisesongin 2024 loppuun/viim. 3.5. asti.
  • MAITO-OSASTO Yksi kokoaikainen myyjä maito-osastolle 6.11. alkaen jatkuen määräaikaisena talvisesongin 2024 loppuun/viim. 3.5. asti.
  • PAISTOPISTE Yksi kokoaikainen myyjä aamuvuoroon paistopisteeseemme 6.11 alkaen määräaikaisena talvisesongin 2024 loppuun/viim 3.5.asti. Aamupaistoon kuuluu paisto sekä Arnolds-donitsien valmistus. Hygieniapassi vaaditaan.

Päätehtävien ohella tehdään töitä myös osastoille missä tarvetta on. Tärkeää huomata, että myös kassakutsut, pullohuoneenhoito, kaupan, takatilojen ja lastauslaiturin siisteydestä huolehtiminen kuuluu luonnollisena osana työnkuvaasi. Erotut eduksesi hygieniapassilla ja palvelutiskiosaamisella!

Työtä osastosta ja toimenkuvasta riippuen heti/mainitusta päivämäärästä alkaen jatkuen määräaikaisena talvisesongin 2024 loppuun/ 3.5 asti. Työaika sijoittuu tehtävistä riippuen klo 5:00 ja 22:15 välille.

Palkkaus kaupan tes, käytössämme on viikkomääriltään vaihtuva tasoitusjärjestelmä. Kevään tilanteesta riippuen voi olla mahdollisuus myös työsuhteen jatkoon.

Kaikki myyjämme koulutetaan toimimaan tarvittaessa myös kassalla.

Tehtäviin perehdytetään mutta edellytämme reipasta, ratkaisukeskeistä otetta työntekoon sekä iloista palveluasennetta! Toki kokemus päivittäistavarakaupan tehtävistä on ehdoton plussa. Myös englannin kielen taidosta on turistikeskuksessa hyötyä.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen työn ja upean työympäristön
  • Mahtavat asiakkaat ja mukavat työtoverit Levin sydämessä
  • Levimarketin palkitsemisedut

Aloitamme hakemusten käsittelyn maanantaina 18.9. Tämän jälkeen täytämme paikat heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Muista kertoa mitä työtä näistä ensisijaisesti haet ja mille aikavälille, kerrothan myös asuntotilanteesi! Puhelimitse tavoitat rekrytoinnista vastaavan Riikka Syväjärven numerosta 040 1899 638.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Osastomyyjiä K-Supermarket Levi, Kittilä

Kesko Oyj Kauppiaat
Myllyjoentie 2, 99130 Sirkka
Kokopäiväinen

Julkaistu 06.10.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti