Skip to main content

Ostaja

Me Yarassa tuotamme ratkaisuja kestävään maatalouteen ja ympäristönsuojeluun. Yhteistyössä eri toimijoiden kanssa osallistumme globaalien haasteiden kuten ruoan ja luonnonvarojen riittävyyden sekä ilmastonmuutoksen ratkaisemiseen kannattavasti ja vastuullisesti.

Tietoja yksiköstä

Yaran Uudenkaupungin tehtailla tuotetaan NPK-lannoitteita ja typpihappoa. Tehtaallamme työskentelee noin 260 osaajaa. Olemme haluttu työnantaja ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja muut edut.

Hankinnassa tehtävämme on tuottaa taloudellista ja toiminnallista hyötyä Yaralle johtamalla ja toteuttamalla vuosittain kymmenien miljoonien epäsuoria ja suoria hankintoja, tehokkaasti ja luotettavasti. Tähän Sinä pääset mukaan luomaan ammattitaitoista hankintapalvelua omien vastuualueidesi osalta!

Oletko hankinnan ammattilainen, joka on valmis ottamaan uusia mielenkiintoisia haasteita vastaan kansainvälisissä hankinnoissa? Vahvistamme Yaran hankintatiimiä ja haemme
Ostajaa / Vanhempaa ostajaa (Buyer / Senior Buyer)

Tehtävä on määräaikainen noin kahden vuoden pituinen.

Tehtävä pähkinänkuoressa

Työtehtäviisi kuuluvat operatiiviset hankinnat sekä osallistuminen investointihankintojen toteuttamiseen. Hyödynnät osaamistasi, kokemustasi ja mahdollisesti jo olemassa olevaa toimittajaverkostoasi. Toimit osana Yara Suomen hankintatiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työssä korostuu yhdessä tekeminen – yhteistyökumppaneidemme, teknisten vastuuhenkilöiden sekä erilaisten projekti- ja työryhmien kanssa.

Hyödyksi tehtävässä on työkokemus ja osaaminen hankintojen tekemisestä esimerkiksi prosessiteollisuudesta, kunnossapidosta, rakennusalalta, meriteollisuudesta tai projektiympäristöstä. Myös SAP-järjestelmän käyttökokemuksesta on etua mutta ei ole edellytys.

Tehtävän sijoituspaikkana on ensisijaisesti Yaran Uudenkaupungin tai Kokkolan toimipaikka, mutta myös Siilinjärven toimipaikka on neuvoteltavissa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan ehdokkaan löydyttyä

Päätehtäviäsi ovat

  • Hankintaehdotuksesta maksuun -prosessin toteuttaminen
  • Tarjousprosessin valmistelu ja läpivienti
  • Investointihankintojen suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen
  • Hankintaneuvottelut
  • Sopimusten laatiminen
  • Raportointi

Edellytykset

  • Tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto
  • Aktiivinen asenne jatkuvaan parantamiseen ja työturvallisuuteen
  • Hyvät neuvottelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot eri sidosryhmien kanssa
  • Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • Itsenäinen ja oma-aloitteinen työote

Lisätiedot

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittää hankintaosaamista vaativissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Samalla pääset perehtymään kansainväliseen ja maailmanlaajuisesti kasvavaan yritykseen. Vuosittaisen työhyvinvointikyselymme perusteella suuri osa henkilöstöstämme suosittelisi Yaraa työnantajana sekä näkee työuransa jatkuvan Yaran palveluksessa pitkään.

Yara on sitoutunut olemaan ilmastoneutraali vuoteen 2050 mennessä ja yhteistyö tavarantoimittajiemme kanssa on tässä avainasemassa. Voit lukea lisää vastuullisen hankinnan periaatteistamme täältä: Sustainable Procurement Policy | Yara International.

Hankintatiimimme työskentelee vahvasti etätyötä tukien. Olemme todenneet, että suoriudumme vastuistamme ja tehtävistämme paikasta riippumatta, kuitenkaan kokonaan unohtamatta kasvotusten tapahtuvaa kanssakäymistä ja yhteistyötä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Edellytämme päihteettömyyttä, joten työhöntulotarkatukseen sisältyy huumausainetesti.

Lisätietoja antavat

Kalle Koskela, Procurement Manager, p. 040 768 9922 varmimmin ke 31.5. klo 15:00-15:30, pe 2.6. klo 13:00-13:30, to 8.6. klo 09:00-09:30 tai ajasta riippumatta [email protected] otsikolla "Ostajahaku"

Satu Viitala, HR Manager, p. 040 673 7985 (rekrytointiprosessiin liittyvät asiat)

Hakuaika

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 13.6.2023 mennessä "Hae nyt"/"Apply now" -painikkeesta. Hakemusten käsittely ja haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.#LI-RH1

Monimuotoisuus lisää osaamista
Yara on sitoutunut luomaan monimuotoisen ja osallistavan työympäristön. Olemme ylpeitä siitä, että työnantajana tarjoamme tasavertaiset mahdollisuudet kaikille. Uskomme, että monimuotoisen ja osallistavan työympäristön luominen on sekä oikea että fiksu tapa toimia. Tämän saavuttamiseksi Yara on ottanut monimuotoisuuden ja osallistamisen (D&I) yhdeksi seitsemästä strategisesta toimenpiteestä ja lisäksi yli 400 työntekijäämme ympäri maailman kuuluu D&I-lähettiläiden verkostoon.

Yara Suomi vaikuttavuus

Yara Suomi synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen ravitsemukseen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Yara Suomi synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Yara Suomi

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Yara Suomi Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ostaja

23500 Uusikaupunki
Kokkola
71800 Siilinjärvi
Kokopäiväinen, Hybridityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.06.2023

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti