Skip to main content

Päätoiminen tuntiopettaja, äidinkielen ja kirjallisuuden sekä S2 opetus

Päätoiminen tuntiopettaja, äidinkielen ja kirjallisuuden sekä S2 opetus

Oletko innostava ja motivoiva opetus- ja kasvatustyön ammattilainen? Liity nyt yhteisölliseen joukkoomme!

Haemme nyt Sipoonjoen yhtenäiskouluun

PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA ÄIDINKIELEN JA KIRJALLISUUDEN SEKÄ SUOMI TOISENA KIELENÄ opetukseen ajalle 1.8.2024 - 31.7.2025.

Etsimme aktiivista ja yhteistyökykyistä opettajaa, joka osaa toteuttaa yksilöllisiä ja toiminnallisia oppimisjärjestelyjä erilaisille oppijoille, kielitietoisia työtapoja sekä suunnitelmallista yhteistyötä muiden opettajien ja ohjaajien kanssa.

Arvostamme aikaisempaa alan työkemusta, erityisesti kieli- ja kulttuuriryhmien opetuksesta, S2 -osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kehittämishalukkuutta sekä kokemusta moniammatillisesta tiimityöskentelystä.

Sipoonjoen yhtenäiskoulu on 420 oppilaan koulu vuosiluokille 1-4. ja 7-9. Sipoon Nikkilässä. Koulu sijaitsee modernissa vuonna 2016 valmistuneessa Nikkilän Sydän -koulukeskuksessa yhdessä ruotsinkielisen Kungvägens skolan kanssa. Koulut toimivat itsenäisinä kouluina mutta tiiviissä yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa. Sipoonjoen yhtenäiskoulussa on kielikylpyopetusta, joustavan perusopetuksen JOPO-luokka, luokkamuotoisen erityisopetuksen luokat. Syksyllä 2021 koulu laajeni yhtenäiskouluksi, jolloin saatiin käyttöön uusia, avoimia ja joustavia oppimisympäristöjä.

Tarjoamme sinulle hyvin toimivan työyhteisön lisäksi uudet opetustilat sekä mahdollisuuden osallistua koulun toimintakulttuurin ja opetusjärjestelyiden kehittämiseen. Koulumme sijaitsee Nikkilässä hyvien liikenneyhteyksien päässä HSL-alueella.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTESin mukaisesti, ja virassa noudatetaan koeaikaa. Valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään ohessa olevan linkin kautta 14.5.2024 klo 16.00 mennessä tai sivuiltamme www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/asiointikanava/nikkilan-sydan/
https://www.sipoo.fi/koulutus/perusopetus/

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa rehtori Liisa Juga, p. 040 1914467 tai sähköpostitse liisa.juga(at)sipoo.fi

Tietoa organisaatiosta

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Sijainti
Iso Kylätie 8
04130 Sipoo

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti