Skip to main content

Päätoiminen tuntiopettaja liikunnan opetukseen

Haemme joukkoomme kehittämismyönteistä ja aktiivista päätoimista tuntiopettajaa liikunnan opetukseen ajalle 1.8.2024-31.7.2025

Haemme joukkoomme kehittämismyönteistä ja aktiivista päätoimista tuntiopettajaa liikunnan opetukseen ajalle 1.8.2024-31.7.2025. Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta yhteistyöstä. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Otalammen koulu.

Palkkaus OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valinnan ehtona on, että valittu toimittaa hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan virkasuhteen alkamisen jälkeen kahden kuukauden sisällä ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

Lisätietoja

http://www.youtube.com/watch?v=ypQyzLnkvW4

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Otalammen koulun rehtori Jyrki Kaarila, [email protected], puh. 044 042 1352

Tietoa organisaatiosta

Vihti on sopivan kokoinen kunta noin 40 minuutin päässä Helsingistä. Kuntamme 1 173 eri alojen ammattilaista pitävät huolta lähes 30 000 vihtiläisen hyvinvoinnista ja palveluista. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Toimimme rohkeasti, luovasti ja ennakoivasti. Uskallamme kokeilla ja onnistua, mutta myös epäonnistua ja yrittää uudelleen. Rohkeudella luomme Vihdistä entistä elinvoimaisemman kunnan, joka erottuu kuntien välisessä kilpailussa edelläkävijänä. Olemme mukana UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -toiminnassa. Työpaikkamme ovat savuttomia ja tuoksuttomia.

Tervetuloa innostuneeseen ja iloiseen joukkoomme!

Sijainti
Torpparintie 9
03300 Otalampi

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti