Skip to main content

Päätoiminen tuntiopettaja, TUVA-koulutus

Haemme kehittyvään tiimiimme vakinaiseen palvelussuhteeseen päätoimista tuntiopettajaa.

Tuva-koulutuksen yleisenä tavoitteena on saavuttaa sellaiset opiskeluvalmiudet, joiden avulla opiskelija voi hakeutua työelämään tai ammatilliseen koulutukseen ja suoriutua näistä opinnoista. Opiskeluvalmiuksilla tarkoitetaan opiskelu/tutkintokielen osaamista, soveltuvia opiskelutaitoja sekä elämänhallinnan taitoja. Lisäksi Tuva-koulutuksen aikana perehdytään työnhakutaitoihin ja hankitaan osaamista työelämän ympäristöissä. Opettajana toimit oman ryhmäsi vastuuopettajana ja huolehdit mahdollisimman monen koulutuksen osan opettamisesta itse. Lisäksi teet yhteistyötä toimipisteen tiimien ja Keuda-tasoisen Tuva-tiimin opettajien kanssa.

Edellytämme korkeakoulututkintoa ja opettajan kelpoisuutta. Lisäksi edellytämme kokemusta eri kieli- ja kulttuuritaustaisten opiskelijoiden opettamisesta ja ohjauksesta. Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Hyvät ja monipuoliset digitaaliset taidot, verkosto-osaaminen ja kokemus työskentelystä oppivelvollisuusikäisten kanssa auttavat tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen palvelussuhteen vahvistamista

Tehtävän sijoituspaikkana on Sipoon toimipiste.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään!

Tarjoamme sinulle asiantuntevan työyhteisön sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Työntekijöidemme hyvinvointia vahvistamme työterveyshuollon palveluilla sekä vireällä työhyvinvointitoiminnalla, johon kuuluu mm. ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluita sekä työsuhdepyöräetu.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Yhteystietomme

Arja Koli, p. 040 174 5362, [email protected]

Tietoa organisaatiosta

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa Suomen viidenneksi suurimpana ammatillisen koulutuksen järjestäjänä opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 850 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 12 000 opiskelijaa. Opetus- ja kulttuuriministeriö laatupalkitsi Keudan vuonna 2020 ammatillisen koulutuksen järjestäjänä. Vastuullinen, kestävä ja digitaalinen Keuda katsoo rohkeasti tulevaan vuoteen.

Sijainti
Iso Kylätie 14
01430 Sipoo

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti