Skip to main content

Palkanlaskija, Tampere

Tukimuuri Oy on pirkanmaalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka rekrytoi ammattilaisia monille eri toimialoille. Visiomme on olla tukimuuri sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme. Haluamme ratkaista henkilöstöresurssien ongelmia yhdessä asiakkaidemme tukena. Työntekijöille haluamme olla paras työnantaja sekä tukea urapolulla työntekijöitämme.

Haemme nyt asiakkaallemme
PALKANLASKIJAA

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, paineensietokykyinen, joustava ja oma-aloitteinen alan ammattilainen. Hän kykenee itsenäisesti vastaamaan asiakkaidensa palkkahallinnosta kokonaisuudessaan sekä kehittämään palkkahallintoa ja sen prosesseja yhdessä tiimin kanssa. Lisäksi hänellä tehtävää tukeva koulutus ja työkokemus taustalla.

Tehtävät koostuu monipuolisesti tunti- ja kuukausipalkkojen laskemisesta. Hakemallamme henkilöllä on kokemusta sekä isompien että pienempien työnantajien palkanlaskennasta ja useammista eri työehtosopimuksista. Kyky etsiä tietoa ja ottaa haltuun uusia työehtosopimuksia on välttämättömyys. Mahdollisuus tehdä töitä joustavasti hybridimallissa.

Tarjolla on mielenkiintoinen ja vastuullinen tehtävä, jossa kuitenkin on tiimin, esimiehen ja työparien, tuki taustalla. Sinun ei tarvitse osata kaikkea, mutta olethan valmis oppimaan?

Oletko kokenut palkanlaskennan ammattilainen vai nouseva nuori kyky? Kumpi tahansa, hae meille töihin. Me arvostamme osaamistasi ja mikäli et tule valituksi tähän tehtävään, etsimme Sinulle muita mahdollisia työmahdollisuuksia kauttamme. Hae heti [email protected].

Yhteystiedot: Hae tehtävää heti: [email protected]
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Olemme taloushallinnon rekrytoinnin ammattilaisia, joten jos et tule tähän tehtävään valituksi, muitakin mahdollisuuksia on.
Työpaikan osoite:
Palkkaus: esitä palkkatoive
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.05.2024 21:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/41bc3843-9...
Ilmoitus jätetty: 08.04.2024 09:39
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 41bc3843-9f6a-4a07-973c-95ad25d6d740

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti