Skip to main content

Etsimme joukkoomme kokenutta palvelumuotoilijaa kehittämään asiakaskokemusta ja digitaalisia palveluja yhdessä eri liiketoiminta-alueiden asiantuntijoidemme kanssa. Voisitko sinä olla tiimimme seuraava vahvistus?

AVAIMET TEHTÄVÄSSÄ ONNISTUMISEEN

Olet palvelumuotoilun ammattilainen, joka tukee asiakkaidemme kasvua ja vahvistaa asiakaskokemusta luoden lisäarvoa asiakkaillemme. Sinulla on vähintään 2-5 vuotta työkokemusta asiakaslähtöisestä palvelumuotoilusta joko konsulttina, toimistossa tai yrityksessä. Työssäsi toimit keskeisessä roolissa uusien toiminnallisuuksien ja palvelujen suunnittelussa sekä määrittelyssä. Arvostamme myös käytännön kokemusta palvelujen ja prosessien suunnittelutyöstä.

Riippuen roolistasi, työnkuvasi voi koostua esimerkiksi seuraavista tehtävistä:

- Yhdistät asiantuntijat ja asiakkaat kehittämään yhdessä palveluita kohti parempaa asiakaskokemusta.

- Hallitset asiakasymmärryksen menetelmiä ja osaat yhdistellä tietoa eri lähteistä ja tuottaa merkityksellistä, asiakkaita ja liiketoimintaa hyödyttävää tietoa.

- Sinulla on kokemusta yhteiskehittämisestä, osallistamisesta, työpajojen suunnittelusta sekä fasilitoinnista.

- Osaat hahmottaa asioita isommassa kuvassa.

- Palvelumuotoilun eri metodien osaaminen antaa hyvät työkalut asiakasymmärryksen syventämiseen.

- Kokemus suunnittelutyökalujen hyödyntämisestä (esim. Figma tai Miro) katsotaan eduksesi.

- Pystyt tarvittaessa toimimaan myös myynnin tukena.

Arvostamme moniosaajia ja näemme erityisen hyödyllisenä, jos pystyt toimimaan useissa erilaisissa rooleissa. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, joka sisältää myös palvelumuotoilun opintoja. Olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen ja näet haasteissa mahdollisuuksia. Haluat auttaa asiakkaitamme kehittämään omaa toimintaa ja sovellat osaamistasi ratkaisujen löytämiseksi. Työtehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

MITÄ TARJOAMME?

Meillä tekemisen keskiössä on, että arki työssäsi on mukavaa. Tarjoamme uuden ja varmasti mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä IT-alan yrityksessä. Pääset vaikuttamaan työnkuvaasi ja voit luottaa siihen, että sinulla on kaikki tarvittava tuki tehtävässä onnistumiseen. Projekteissamme pääset mukaan ainutlaatuisiin ja yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin sekä työskentelemään julkisen datan parissa, sillä toimimme vahvasti julkissektorilla.

Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Hämeenlinnassa, Porissa, Oulussa tai Kuopiossa, mutta työt onnistuvat myös täysin etänä.

Mielenkiintoisen roolin ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut. Järjestämme säännöllisin väliajoin mukavaa harrastus- ja virkistystoimintaa sekä kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Lisää työkulttuuristamme pääset lukemaan nettisivuiltamme.

KIINNOSTUITKO?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi, CV:n sekä mahdollisen portfolion palkkatoiveineen 31.05.2024 mennessä. Työn aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan esimerkiksi elokuusta alkaen. Valittavalle henkilölle tehdään tarvittavat turvallisuusselvitykset.

Lisätietoja rekrytointiprosessistamme voit tiedustella rekrytoijaltamme Minna Hänniseltä (puh. +358 40 630 3265, minna.hanninen(at)netum.fi). Odotamme innolla hakemustasi!

#LI-remote

Yhteystiedot: Minna Hänninen
Rekrytoinnit
[email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 31.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/19e6cd35-3...
Ilmoitus jätetty: 22.04.2024 09:25
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 19e6cd35-3825-46f5-8e06-b226bf514daa

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palvelumuotoilija

Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.04.2024

Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti