Skip to main content

Palveluneuvoja, Akuuttiosasto Y2

Seinäjoen sote-keskuksessa Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella
on haettavana palveluneuvojan toimi, alkusijoituspaikkana akuuttiosasto Y2.

Toimintaympäristöön kuuluu 4 osastoa (kuntoutus-, akuutti-, psykogeriatrinen osasto ja saattohoito-/palliatiivisen hoidon osasto TKA4), kotisairaala ja vastaanotot. Yhteistyötä tehdään mm. ikäihmisten palveluiden kanssa, tavoitteena turvata asiakkaiden jatkohoito oikea aikaisesti ja -paikkaisesti. Hoitojaksot sairaalassa ovat lyhyitä ja hoito sairaalassa perustuu lääketieteellisiin tarpeisiin ja kuntoutustarpeeseen.

Palveluneuvojan keskeinen tehtävä on palveluneuvonta ja -ohjaus: palvelutarpeen arvioinnista vastaaminen, sosiaaliohjaus, sosiaalinen kuntoutus sekä niiden dokumentointi.
Lisäksi työssä on olennaista kartoittaa potilaan arjen toimintakyvyn rajoitukset ja voimavarat, käytössä olevat palvelut, asuinympäristö ja sosiaalinen tilanne sekä etuudet. Työtehtävät painottuvat sairaalahoidon aikana ilmenneisiin tarpeisiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto: geronomin (AMK), sosionomin (AMK) tai sairaanhoitajan (AMK) tutkinto ja laillistus. Hakijalta edellytetään työkokemusta vastaavien tehtävien hoitamisesta. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta tehtävän hoitamiseen.

Toivomme sinulta asiakaslähtöistä ja asiakkaan voimavaroja tukevaa työskentelyä. Odotamme, että sinulla on aktiivinen ja itsenäinen työote, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kiinnostusta ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen.

Palkkaus määräytyy SOTE- sopimuksen mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023 § 28) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Toimessa noudatetaan koeaikaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot: Vt. hoitotyön päällikkö Kristiina Kallio
Puh. 040 774 8635
[email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: SOTE-sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 02.05.2024 11:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/20e21d4f-4...
Ilmoitus jätetty: 18.04.2024 08:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 20e21d4f-4724-4e64-a7fc-5d89757ff017

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti