Skip to main content

Palveluvastaava viherpalveluihin

                                                 

Etsimme palveluvastaavaa viherpalveluihin!

RTH Oy on vuonna 2005 perustettu kiinteistöjen ja ulkoalueiden kunnossapidon moniosaaja. Hei työllistävät 60 alan kovinta ammattilaista. Henkilökunta koostuu koulutetuista kunnossapidon ammattilaisista, jotka toimivat ulkoalueiden hoidon, kiinteistöjen kunnossapidon, vihertöiden, siivouksen ja ratatöiden parissa. RTH OY panostaa motivoituneeseen ja asiantuntevaan henkilöstöön, laadukkaisiin työvälineisiin ja viimeisimpään teknologiaan, jonka avulla työnteko on läpinäkyvää, myös asiakkaalle. 

Innostaako muuttuva työympäristö ja monipuolinen tehtäväkenttä? Sitten tämä työ on juuri sinulle.

Etsimme yhdessä asiakkaamme kanssa viherpalveluiden palveluvastaavaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Esihenkilönä johdat ja suunnittelet vihertyöntekijöiden työtä, olet läsnä työntekijöillesi, teet laadunvalvontaa kentällä sekä perehdytät henkilöstöä. Esihenkilön roolissa lisäksi motivoit tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita, ennakoit ja varmistat työturvallisuuteen liittyviä asioita sekä huolehdit tiimisi henkilöresursoinnista. Tarvittaessa tartut itsekin hommiin ja lomakausina tuuraat muita palveluvastaavia heidän työssään. Palveluvastaavat ovat osa päivystysrinkiä, jotta pystymme antamaan ohjausta ja neuvontaa kentän työntekijöille myös toimistoaikojen ulkopuolella. Päivystys tehdään pääsääntöisesti etänä ja päivystysvuoro on keskimäärin kerran kuussa viikko kerrallaan.

Viherpalveluvastaavan työ on ympärivuotinen; talvikaudella olet mukana mm. lumitöiden suunnittelussa ja ohjauksessa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu yhteydenpito asiakkaisiin, palvelun laadun kehittäminen ja huolehtiminen siitä, että viherpalvelun työt sujuvat suunnitellusti. Viherpalvelutiimissä on tällä hetkellä vakituisessa työsuhteessa 5 puutarhuria ja kesäisin heillä työskentelee noin 15 vihertyöntekijää.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä. Edellytämme näkemystä ja osaamista työtekijöiden menestyksekkäästä johtamisesta. Tehtävässä onnistuminen vaatii B-ajokorttia, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä tyydyttävää englannin kielen osaamista. Eduksi katsomme soveltuvan alan koulutuksen. Työskentelyotteiltasi olet energinen, ratkaisukeskeinen ja organisointikykyinen sekä sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn monipuolisessa kiinteistöalan yrityksessä. Pääset kehittämään itseäsi ja työskentelemään rennossa ja osaavassa työyhteisössä. Palkkaus kokemuksen ja osaamisen mukaan, mutta sijoittuu noin 3000€/kk. Kattavat vapaa-ajan vakuutukset ja puhelinetu kuuluvat pakettiin.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Iida Vauhkala
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti