Skip to main content

Payroll Specialist, palkkahallinnon asiantuntija,

Etsitkö uusia haasteita palkkahallinnon saralla? Innostutko hyvästä työyhteisöstä? Kasvumme jatkuessa etsimme nyt palkkahallinnon asiantuntijaa Hämeenlinnan tiimiimme! Olisitko sinä uusi tiimiläinen vauhdikkaaseen Greenstep-perheemme palkkatiimiimme?

Teemme laadukasta asiantuntijatyötä yhteiseltä arvopohjalta, jonka ytimessä on halu kehittyä ja palvella asiakkaita proaktiivisesti heidän tarpeisiinsa skaalautuen.

-
Haemme palkkahallinnon asiantuntijoita, joilla on aiempaa työkokemusta palkanlaskennasta ja aitoa kiinnostusta auttaa asiakasyrityksiämme menestymään.

- Palkanlaskennan lisäksi vastuullasi on mm. palkkasivukulujen laskenta, työehtosopimusten tulkinta sekä viranomaisilmoitukset.

- Merkittävä osa asiantuntijatyöstä on kommunikointia, neuvontaa ja raportointia asiakkaiden suuntaan ja pääset aidosti hyödyntämään osaamistasi asiakasprojektien parissa.

Olemme siirtyneet tiimityömalliin palkkahallinnossamme, joten pääset myös osaksi tiivistä ja aktiivista työtiimiä, jonka kesken jaetaan vastuita, sparraillaan ja autetaan kollegoita Pääset työskentelemään todella mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa, suomalaisista startupeista isompiin pörssiyrityksiin. Konsultoivassa työssä saat myös paljon vapautta ja vastuuta itsenäiseen työhön, mutta tukenasi toimii aina oman tiimisi lisäksi koko Greenstepin yli 700 hengen asiantuntijajoukko

Hämeenlinnan toimistollamme työksentelee palkkahallinnon asiantuntijoita, jotka kuuluvat meillä hallinnollisesti osaksi Tampereen palkkatiimiämme. Vaikka arjen tasolla Hämeenlinnan toimistomme on sinulle ensisijainen työnteon paikka, toivomme sinulta valmiutta vierailla säännöllisesti, noin kerran kuukaudessa myös Tampereen toimistollamme!

Voit myös tutustua palkkahallinnon asiantuntijan ja konsultin työhön tarkemmin täällä: https://greenstep.fi/rekrytointi/ura/tyo-tittelin-takana/palkkahallinnon...

Mitä toivomme uudelta tiimiläiseltämme?
-
Kokemusta palkanlaskennasta sekä itsenäisestä työskentelystä palkanlaskennan parissa, näemme eduksi, mikäli kokemuksesi painottuu moniasiakasrajapintaan
-
Osaamista yhdestä tai useammasta sähköisestä palkkajärjestelmästä, meillä Greenstepillä on käytössä Netvisor, Mepco sekä Procountor.
- Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, katsomme myös eduksi mikäli voit työskennellä asiakkaiden parissa myös esim. englanniksi tai ruotsiksi.

- Soveltuvaa koulutusta, eduksi katsotaan suoritettu PHT-tutkinto, jos PHT vielä uupuu, kannustamme ja autamme sinua mieluusti myös sitä kohti.

Toivomme, että haluat työskennellä palkkahallinnon tehtävissä proaktiivisesti ja asiakaslähtöisesti. Viihdyt avoimessa työyhteisössä, jossa kollegoita tuetaan ja autetaan. Arvostamme myös ketteryyttä sekä innovatiivista ajattelutapaa kehittää toimintamalleja ja ajaa uusia ideoita eteenpäin. Greenstepin menestyksen kannalta ratkaisevinta on jokaisen asiantuntijamme taidot, kokemukset ja ennen kaikkea asenne!

Miksi Greenstep?
Greenstep Oy on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita palveluita tukemaan asiakkaidensa liiketoimintaa ja kasvua. Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeäja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Greensteppiläisenä saat
joustavat työajat & hybridityömahdollisuuden.

vastuitasi ja kokemustasi vastaavan kuukausipalkan, jossa onnistumisia palkitaan henkilökohtaisen tulospalkkion mukaisesti.

Greenstepin yhdessä-ohjelman myötä vuotuisesta liikevoitosta jaetaan 10% tasapuolisesti ja roolista riippumatta kaikille työntekijöille.

virike- ja lounasedun Epassissa.

jatkuvan kehittymisen mahdollisuudet. Kehittymistä tukee erityisesti koulutuspalvelumme Greenstep Academy sekä haastavat asiakasyritykset ja mielenkiintoiset toimeksiannot.

aidosti työstään ja toisistaan välittävän tiimin.

osasi yrityksessä, joka tekee aktiivisesti yhteiskunnallista hyvää. Vastuullisuusohjelmaamme kuuluu mm. investointisuunnitelma, jonka myötä Greenstep on investoinut uusiutuvan energian hankkeisiin. Voit lukea vastuullisuusraportistamme täältä. (https://greenstep.fi/uploads/general/Greenstep-Vastuullisuusraportti-202...)

mahdollisuuden olla mukana yksityisomisteisen, vakavaraisen ja kannattavan perheyrityksen kasvussa.

vapautta ja vastuuta kehittää asioita.

Kiinnostuitko?
Kasvun myötä haemme lisää osaavia taloushallinnon ammattilaisia ympäri Suomen - nyt myös Hämeenlinnaan. Greenstep on modernisti toimiva ja monipuolisesti palveleva yritysten kumppani. Meillä on Suomessa yli kymmenen toimipistettä, sekä lisäksi viihtyisät toimistot Virossa, Ruotsissa ja Norjassa.

Mikäli innostuit avoimesta tehtävästä, laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 12.5.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, eli odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!

Pääset tutustumaan meihin lisää täällä: https://greenstep.fi/rekrytointi/kulttuuri

Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

Yhteystiedot: Jasmin Nyman, [email protected]
Työpaikan osoite: Vankanlähde 7, 13100, Hämeenlinna, 13100 Hämeenlinna
Palkkaus: Katso kuvaus
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 12.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/3e536d6b-a...
Ilmoitus jätetty: 18.04.2024 08:05
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 3e536d6b-a82e-402d-bc2f-1f4436f693dd

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Greenstep vaikuttavuus

Greenstep synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Greenstep synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Greenstep

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Greenstep Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti