Skip to main content

Perheneuvolan psykologi, Lounainen Lappi

Lounaisen lappiin haetaan kahta (2) psykologia vakituiseen virkaan ja yhtä psykologia määräaikaisesti ajalle 1.8. - 31.12.2024.

Perheneuvolan psykologi työskentelee lapsiperheiden palveluissa, tiiviissä yhteistyössä perheneuvolan sosiaalityöntekijöiden ja muiden lapsiperheiden palveluiden kanssa. Tehtävä sijoittuu lounaisen Lapin alueelle.

Perheneuvolassa tarjotaan sosiaalihuoltolain mukaista tukea perheille, joissa on alle 18-vuotiaita lapsia ja nuoria. Palveluita tarjotaan lapsen ja nuoren hyvinvoinnin, kasvun ja kehityksen edistämiseksi sekä vanhemmuuden tueksi. Kasvatus- ja perheneuvonnan työntekijät auttavat perheitä myös silloin, kun arjesta suoriutuminen ja omien voimavarojen riittävyys tuottavat huolta lapsella tai lapsella ja nuorella on kasvuun, kehitykseen, ihmissuhteisiin ja sosiaalisiin taitoihin liittyviä haasteita.
Työmuotojamme ovat ohjaus, neuvonta, tutkimukset, yksilö-, pari-, perhe- ja ryhmäterapia.

Mitä tarjoamme sinulle?

- Tulet mukaan kehittyvään, osaavaan ja välittävään työyhteisöön, jossa toimitaan työparikäytännöllä. Käytössäsi ovat moniammatilliset verkostot sekä perustasolle varhaiskasvatukseen, kouluun, neuvoloihin sekä sosiaalityöhön että erikoissairaanhoitoon psykiatrisille poliklinikoille
- Pääset toteuttamaan monipuolista psykologin tehtävää lasten ja nuorten psyykkisen ja sosiaalisen kehityksen tukemisessa ja psykologisten tutkimusten tekemisessä sekä terapeuttista ja kuntouttavaa työskentelyä perheille tarjoavassa yksikössä.
- Lapin hyvinvointialue tukee ammattitaitosi kehittymisessä ja kouluttautumisessa, sinulla on käytössäsi liukuva työaika ja osittain etätyömahdollisuus. Perheneuvolassa sinulla on käytössä oma vastaanottotila ajantasaisilla työvälineillä varustettuna. Työhyvinvointiasi tuemme työnohjauksella ja hyvinvointieduilla (epassi)
- Palkkaus on 4 200 euroa/kk, muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Psykologiopiskelijan palkka on ¾ pätevän psykologin palkasta.

Mitä odotamme sinulta?
-Kehittämismyönteisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työparityöskentelyyn että itsenäiseen työskentelyyn.
- Toivomme sinulla olevan kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä näkemystä lasten kehityksen ja käyttäytymisen haasteisiin, perheen vuorovaikutuksen tukemiseen sekä lapsen ja vanhemman välisen kiintymyssuhteen kehittämiseen.
- Edellytämme laillistetun psykologin pätevyyttä, pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme harjoittelun sekä keskeiset ammatilliset opinnot suorittaneet hakijat.

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta 504/2002) sekä toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilasta.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekryhakupalvelun kautta 8.5. 2024 klo 15:00 mennessä!

Yhteystiedot: Satu Oinas, lapsiperheiden palvelujen palvelupäällikkö, lounainen Lappi p. 0404871742 [email protected]
Petra Palomäki, perheneuvolan psykologi p. 0408396832 [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 4 200e/kk ja psykologiopiskelijan palkka 3/4 pätevöityneen psykologin palkasta, tehtävänkuvan mukaisesti.
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 08.05.2024 12:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/fa147423-8...
Ilmoitus jätetty: 17.04.2024 15:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: fa147423-8a63-45f0-a9fc-e9fba611dce4

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Perheneuvolan psykologi, Lounainen Lappi

Lapin hyvinvointialue
Kemi
94400 Keminmaa
95200 Simo
95300 Tervola
Tornio
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 17.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti