Skip to main content

Personlig assistent till Vi vill bidra! -dagverksamhet

Hej! Jag är en ung vuxen person i Hangö, som söker en svensktalande assistent till individuell Vi vill bidra-dagverksamhet.

Jag är en sann djurmänniska med mycket humor. Min familj har en hund och jag skulle gärna syssla med djurskötsel (bl.a. hästar) inom ramen för dagverksamheten. Jag är också musikalisk och spelar olika instrument.

För mig är det utmanande att träffa nya människor och därför behöver jag stöd av assistenten i olika sociala situationer. Min målsättning med Vi vill bidra-verksamheten är att i egen takt ta små steg ut i samhället. Det kan exempelvis handla om att gå på gym, butiks- och kafébesök, hundpromenader och eventuellt små uppgifter hos någon av JAGs samarbetspartner.

Vi skulle träffas ett par vardagar i veckan, omkring 4 timmar per gång. I höst ska jag börja studera på heltid i Karis, vilket kan innebära möjlighet till utökade arbetstimmar för assistenten. Arbetet kräver ingen formell behörighet – huvudsaken är att vi trivs tillsammans och att samarbetet fungerar. För mig är det viktigt att du som assistent är trevlig, tålmodig och vill lära känna mig och mitt sätt att fungera. Jag hoppas att du också gillar djur lika mycket som jag!

Vadå "Vi vill bidra"?

Inom dagverksamhetsmodellen "Vi vill bidra!" skräddarsys programmet för varje enskild deltagare. Målet med Vi vill bidra! är att skapa meningsfull sysselsättning för personer som inte har möjlighet att utföra någon slags löne- eller lönebidragsarbete. Allt utgår från deltagarens egna önskemål, intressen, styrkor, resurser och ork. Projektets deltagare är delaktiga i samhället på sina villkor, med hjälp av en personlig assistent.

Vill du veta mera?

Hör av dig till Vi vill bidras verksamhetsledare Jaana Pinola, tel. 040 196 5090 eller handledare Merja Hellbom, tel. 040 580 4051.
Du kan också lämna din ansökan och CV direkt via det elektroniska ansökningsformuläret.
Vi går igenom ansökningarna löpande och anställer så fort vi hittar en lämplig assistent!

Din arbetsgivare blir JAG Assistans Ab , en icke-vinstdrivande serviceproducent som är specialiserad på personlig assistans för personer med olika funktionsnedsättningar. Det betyder att vi anställer, och är arbetsgivare åt, personliga assistenter och sköter administrationen kring den personliga assistansen. JAG står på en stark värdegrund: Alla människor är lika mycket värda, alla kan vara självbestämmande, alla kan kommunicera och alla har rätt att vara huvudperson i sitt eget liv!

Työpaikan osoite: Hanko
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 05.05.2024 00:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/14f2ebd3-9...
Ilmoitus jätetty: 16.04.2024 08:50
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 14f2ebd3-9ab1-45a7-903d-3380eb6ef2e8

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Personlig assistent till Vi vill bidra! -dagverksamhet

JAG Assistans Ab - Finland
Hanko
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 16.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti