Skip to main content

Perusopetuksen erityisluokanopettajan (1072) virka, Huhtasuon yhtenäiskoulu

Tule meille työkaveriksi Jyväskylän kaupungin perusopetukseen! Haemme nyt erityisluokanopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Nyt haemme

PERUSOPETUKSEN ERITYISLUOKANOPETTAJAA (1072)

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.8.2024 alkaen. Virantoimituspaikka virkasuhteen alkaessa on Huhtasuon yhtenäiskoulu.

Huhtasuon yhtenäiskoulussa toimivat yleisopetuksen vuosiluokat 1.-9. sekä 12 vaativan erityisen tuen ryhmää. Koulussa on yli 800 erilaista oppijaa. Koulun opetustilat ja -välineet ovat toimivat ja nykyaikaiset

Tehtäviin kuuluu erityisluokanopettajan tehtävät toiminta-alueittain järjestettävässä opetuksessa.

Kelpoisuus määräytyy opetushenkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Hakijan tulee liittää hakemukselle opettajan kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.

Virka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Lisäksi edellytämme työkokemusta toiminta-alueittain järjestettävästä opetuksesta sekä siihen liittyvää erityisosaamista (vaikeimmin vammaisten oppilaiden opetus). Arvostamme kehittävää työotetta ja monialaisen verkostotyön osaamista. Eduksi katsomme valmiudet toimia oman opetusryhmän tiimin vetäjänä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtäväkohtainen palkka alk. 2983,62 - 3191,03 €/kk.

Virka alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Yhteystietomme

rehtori Kirsi Kallionpää, puh. 050 548 7387
sähköposti: [email protected]
apulaisrehtori Jenni Asikainen-Kihlman, puh. 040 554 0733
sähköposti: [email protected]

Tietoa organisaatiosta

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Sijainti
40100 Jyväskylä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti