Skip to main content

Etsimme Turkuun

PIZZAKOKKIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Asiakkaamme on Turussa toimiva ravintola, joka omaa juurensa pitkältä ajalta ja sijaitsee aivan ydinkeskustassa. Valikoimaan kuuluu niin lounasta kuin a la cartea.

Työtehtävät pizzakokkina sisältävät pizzan tekoa keittiössä. Saat valmiit reseptit, työtavat sekä valmiin konseptin! Valmistat pizzoja tilausten mukaan sekä kommunikoit suomeksi tarjoilijoiden sekä muiden kokkien kanssa. Työ on osaltaan nopeatempoista, mutta viikkoihin ja päiviin mahtuu myös hiljaisempia hetkiä.

Emme odota sinulta mahdottomia, sillä työn opit parhaiten tekemällä. Kokemus ravintola-alalta on eduksi kokin tehtävissä, mutta kattavalla perehdytyksellä sinusta kehittyy ravintola-alan osaaja. Työkielenä käytetään suomea. Työ edellyttää hygieniapassia.

Työajat sijoittuvat arkeen sekä viikonloppuun aamu- ja iltavuoroihin. Tarjolla on osa-aikaisia ja kokoaikaisia työsopimuksia sekä vaikka keikkatyötä.

Työn pääset aloittamaan vaikka heti ja jatkuvat niin pitkään, kun itse jaksat tehdä! Palkkaus on Mara TESin mukainen tuntipalkka.

Myy meille osaamisesi ja ilmoita itsesi mukaan rekryprosessiin täyttämällä hakemus www.tyokuutio.fi tai lähetä se osoitteeseen [email protected].

TYÖKUUTIO!
Olemme asiakkaidemme taustavoima rekrytoinneissa sekä olemme työntekijöidemme tukena koko työsuhteen ajan. Tavoitteenamme on yhdistää työntekijät uusiin työpaikkoihin. Meillä on työmahdollisuuksia opiskelijoille, alan vaihtajille, kesätyöntekijöille sekä jo kokeneille osaajille! Voit lukea meistä sekä kauttamme tarjottavista työntekijöiden eduista lisää www.tyokuutio.fi

Yhteystiedot: [email protected]
www.tyokuutio.fi
Maria Rantanen
0405301880
[email protected]
Työpaikan osoite: 20100 Turku
Palkkaus: Mara TES
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/49519b2a-6...
Ilmoitus jätetty: 19.04.2024 11:28
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 49519b2a-6790-46fb-a758-14b8fca5a934

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti