Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Porari, Rannikon Konepalvelu Oy

Rannikon Konepalvelu Oy on vuonna 2007 perustettu raahelainen yritys, jonka pääasiallinen toimiala on koneurakointi. Yritys tarjoaa asiakkailleen palveluita ja tuotteita kustannustehokkaasti yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Etsimme suorarekrytointina asiakkaallemme Rannikon Konepalvelulle PORARIA vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuva sisältää tarvekiven irroitusta ja perustuspohjien louhintaa muun muassa tuulivoimalatyömailla. Kalustona käytetään Sandvikin 3D-mittalaitteilla varustettuja poravaunuja.

Työmaiden sijainnit vaihtelevat ja niitä voi olla vuoden mittaan eri puolilla Suomea, pääosin kuitenkin Pohjois-Pohjanmaalla.

Edellytämme valmiutta liikkumiseen työmaakohteisiin eri paikkakunnille. Lisäksi toivomme aiempaa kokemusta Ranger-tyyppisen poravaunun käytöstä ja vastaavista työtehtävistä louhinnan parissa. Aiempi kokemus 3D-mittalaitteista on eduksi, mutta tarvittaessa sinut koulutetaan laitteiden käyttöön.

Mitä on tarjolla?

  • Vakituinen työsuhde kasvavassa ja vakaassa raahelaisyrityksessä
  • Kilpailukykyinen, osaamisesi mukainen palkkaus (käytössä infra-alan TES) ja kattavat henkilöstöedut
  • Mahdollisuus kouluttautua myös muihin maanrakennusalan tehtäviin kiinnostuksestasi riippuen
  • Majoitus työmaakohteissa ja yrityksen auto käyttöösi työajoja varten kohdepaikkakunnalla

Työpäivien pituudet vaihtelevat, mutta pääasiassa työmailla tehdään pidempiä päiviä. Käytössä on työaikapankkijärjestelmä, joka mahdollistaa pidempien vapaiden pitämisen vastapainoksi pitkille työrupeamille.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään tai kesän aikana. Jätä meille hakemuksesi ja kerro tarkemmin, mitä tehtävään sopivaa osaamista sinulta jo löytyy!

Rekrytoinnista vastaa henkilöstökumppani Go On Raahe. Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Heidi Leppäkari: 045 261 4955, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti