Skip to main content

Product Specialist, Analyzers

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaidemme menestykseen omilla ratkaisuillasi?

Valmetin palvelut on ryhmitelty palveluiden tuottaman asiakasarvon perusteella kolmeen kategoriaan, jotka ovat luotettavuus, suorituskyky ja uusi teknologia.

Haemme nyt Valmet Automationin Lappeenrannan, Imatran, Inkeroisten tai Tampereen aluetoimistolle Product Specialistia vastaamaan Valmet Analysaattori -laitteiden ylläpidosta, sopimuspalveluiden toteutuksesta sekä päivitys- ja laajennusprojektien käyttöönotoista ja lisäpalveluiden myynnistä.

Työskentelet itsenäisesti erilaisten asiakasprojektien parissa palvellen Suomen sellu- ja paperiteollisuutta. Toimit myös Suomen myynnin tukena sekä osallistut projektien toteutukseen, kehittämiseen ja käyttöönottoihin.

Odotuksemme

- Soveltuva tekninen koulutus
- Kokemuksen teollisuuden analysaattoreista ja automaatiojärjestelmistä katsomme eduksi
- Halukkuus ja kyvykkyys toimia asiakasrajapinnassa ja pitkäjänteisessä asiakaspalvelutoiminnassa
- Kyky kehittää työtapoja ja ennakoida asiakkaiden tarpeita
- Kiinnostus oman ammattitaitosi kehittämiseen
- Halu työskennellä huipputeknologian parissa asiakkaidemme hyväksi
- Kyky kommunikoida suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
- Matkustusvalmius

Voit olla kokeneempi konkari tai juuri valmistunut, tärkeintä tehtävässä menestymiselle on oikea asenne ja halu oppia uutta!

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäistä ja haastavaa asiantuntijatehtävää Analysaattori tuotteiden parissa sekä monia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työssäsi vaikuttamaan asiakkaidemme menestymiseen ja saat tiimin täyden tuen.

Lisätietoja

Jos kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 9.11.2021 oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Customer Service Manager Juha Ristilä 040 779 5543 (juha.ristila at valmet.com)  

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Product Specialist, Analyzers

46900 Inkeroinen
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti