Skip to main content

Projekti-insinööri

Olkiluotoon, ydinvoima-alalle etsitään teknisen alan asiantuntijaa PROJEKTI-INSINÖÖRIN työtehtävään tukemaan projektipäällikköä sekä koko projektitiimiä riskienhallintaan ja dokumentaatiohallintaan liittyvissä tehtävissä.

Mikäli sinulla on tekninen koulutus, kiinnostusta ydinvoimaa kohtaan ja motivaatiota oppia uutta, saatat olla asiakasyrityksemme uusi vahvistus osana suuren työyhteisön tärkeää työtä ydinvoima-alalla.

Hakijalta odotetaan aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä kykyä pitää langat käsissä ja noudattaa annettuja aikatauluja. Et pelkää kysyä neuvoa ja haluat oppia uutta kehittyäksesi työtehtäväsi asintuntijaksi. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta ydinvoima-alasta, se katsotaan eduksesi. Edellytämme sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa.

Projekti-insinöörin työtehtäviin kuuluu:

  • Projektipäällikön ja koko projektitiimin tukeminen, mm. riskienhallinnan ja dokumentaationhallintaan liittyvät työt
  • Järjestelmätoimittajien suunnitteluaineistojen tarkastuksen koordinointi ja aktiivinen edistäminen suunitellun projektiaikataulun mahdollistamiseksi
  • Aineiston siirto järjestelmien välillä
  • Dokumenttikiertojen määrittely ja valvonta yhteistyössä projektitiimin ja dokumentaationhallinnan kanssa
  • Projektin riskienhallinnan tilanteen seuraaminen, riskienhallinnan toimenpiteiden edistäminen osana projektiorganisaatiota ja riskienhallinnan tietokannan ylläpitotyö

Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata henkilön kiinnostuksen mukaan. Tässä on loistava mahdollisuus päästä osaksi laajaa ja pitkäkestoista projektia! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti ja jätät hakemuksesi jo tänään.


Kaiku HR on henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys, joka etsii toisilleen sopivat työt ja ihmiset. Motivoitunut ja työstään innostunut työntekijä takaa asiakasyrityksemme tyytyväisyyden. Inhimillinen toimintatapa tarkoittaa paitsi ehdotonta keskinäistä kunnioitusta kaikkien osapuolten kesken, myös suoruutta ja sanansa pitämistä.

Vuonna 2022 liikevaihtomme oli noin 23,8 miljoonaa euroa ja työllistimme vuoden aikana yli 800 osaajaa.

Olemme Henkilöstöalan yritysten liiton (HELAn) jäsenyritys ja noudatamme toimialan yhteisiä sääntöjä ja toimintatapoja.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projekti-insinööri

27100 Eurajoki
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti