Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Projekti-insinööri, Valmet Technologies Oy

Onko sinulla teknistä ymmärrystä ja hyvät projektinhallintataidot? Haluatko mukaan dynaamiseen ja asiantuntevaan tiimiin voima- ja soodakattiloihin sekä ympäristöjärjestelmiin liittyvien varaosaprojektien pariin?

Haemme nyt PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ Valmet Technologies Oy:lle Tampereelle!

Tulet osaksi Valmetin asiantuntevaa Energia-varaosatiimiä, jonka vastuulla on huolehtia asiakkaidemme voima- ja soodakattiloihin sekä ympäristöjärjestelmiin liittyvistä varaosaratkaisuista niin kotimaassa kuin globaalistikin. Tehtävässä pääset suoraan haastavien, vaihtelevien ja itsenäisten projektien kimppuun ja laittamaan peliin teknisen ymmärryksesi. Tukenasi on asiantunteva tiimi ja Valmetin sisäinen organisaatio. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (insinööri tai DI). Olet ehkä urasi alkupuolella tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt osaaja. Tärkeintä on, että sinulla on tehtävässä vaadittavaa teknistä ymmärrystä ja valmiuksia uusien teknisten kokonaisuuksien hahmottamiseen.

Pidät useampia yhtäaikaisia lankoja hyppysissäsi ja osaat luovia mukana useissa projekteissa omaa työtäsi tehokkaasti organisoiden. Säännöllinen yhteydenpito sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin vaatii vuorovaikutustaitojesi peliin laittamista, joustavuutta ja sosiaalista pelisilmää. Huolellisuutesi ja paineensietokykysi avulla saatat projektit onnistuneesti maaliin. Toivomme, että suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Tehtävä on vuoden kestävä määräaikaisuus ja toimipaikkasi sijaitsee Tampereen Lentokentänkadulla.

Tarjoamme vähintään vuoden kestävän mielenkiintoisen ja haastavan työn varaosaprojektien parissa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Laitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 22.2.2023 mennessä https://go-on.fi/tyopaikat/projekti-insinoori-valmet-technologies-oy-137.... Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin rekrytointipäällikkö Mira Perttula, puh. 0400 745 000, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projekti-insinööri, Valmet Technologies Oy

Tampere
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti