Skip to main content

Projektipäällikkö

Tule tekemään jotain, jota voit tehdä vain kerran elämässäsi - nimittäin rakentamaan Suomen itsenäisyyden historian merkityksellisintä ja laajinta hallinnollista uudistusta! Samalla pääset rakentamaan maan parasta hyvinvointialuetta ja valmistelemaan hankintojen laajaa ja merkityksellistä valmistelukokonaisuutta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut, oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.
Hankintojen valmistelukokonaisuudessa vuoden 2022 aikana tähtäimessä on Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen turvallinen ja hallittu käynnistäminen.

Hankintojen projektipäällikkönä vastaat projektijohtajan tiimissä esimerkiksi:
Vastuullasi olevan hankintasalkun hallinnasta, johon kuuluvat esimerkiksi tukipalvelujen ja sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen hankinnat
Hankintojen valmistelun ja toteutuksen koordinoinnista
Hankintojen valmistelusta yhdessä eri asiantuntijoiden ja johtajien kanssa ja varmistat näiden etenemisen aikataulussa
Hankintasopimusten ja toimittajien hallinnasta
Varmistat hallinnon ja substanssiasiantuntijoiden välisen yhteistyön.

Lisäksi valmistelet perustettavan hyvinvointialueen hankintatoimen organisointia ja prosesseja. Tehtäväkuva täsmentyy valmistelun edetessä ja valittavan henkilön vahvuuksia hyödyntäen.

Haemme aktiivista ja innostunutta projektipäällikköä, jolla on kokemusta hankinnoista.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.
Lisäksi tehtävä edellyttää kokemusta vaativista julkisista hankinnoista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimityöskentelyä tiiviissä aikataulussa sekä kykyä organisoida ja johtaa yhteistyöverkostoja. Valittavalla henkilöllä tulee olla kyky hallita laajoja kokonaisuuksia muuttuvassa työympäristössä.
Arvostamme kokemusta kehittämistyöstä ja projektimaisesta työotteesta.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän innostavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden olla mukana Suomen itsenäisyyden historian laajimmassa hallinnollisessa uudistuksessa. Tule mukaan rakentamaan maan vaikuttavinta ja innovatiivisinta julkista hankintaorganisaatiota!

Hyvinvointialueen modernit työtilat sijaitsevat Espoon Otaniemessä Aalto-yliopiston metroaseman läheisyydessä osoitteessa Tekniikantie 15. Myös etätyö on joustavasti mahdollista. Hakemuksia käydään läpi ja haastatteluun saatetaan kutsua jo hakuaikana. Haastattelut tehtävään järjestetään 7.2. iltapäivällä.

Työpaikan nimi: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
Työaika: 36 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto
Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.

Työsopimus solmitaan palvelussuhteen alussa Espoon kaupungin kanssa ja hyvinvointialueen valmistelujohtajalla on työjohdollinen vastuu. On mahdollista, että palvelussuhteen aikana siirryt Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palvelukseen, sillä työ kohdentuu hyvinvointialueen valmistelutyöhön.

Ilmoitathan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa. Hyvinvointialuetta koskevan lainsäädännön vuoksi voimme tässä vaiheessa solmia työsuhteet vain 31.12.2022 saakka. Määräaikaisen työsuhteen jälkeen mahdollisuutta uuteen työsuhteeseen tarkastellaan tapauskohtaisesti.

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävien sisällöstä antaa projektijohtaja Emilia Kortelainen p. 043 827 1051, [email protected] tai hallinnon ja hankintojen valmistelujohtaa Jarno Moisala p. 0406369768, [email protected]
Työpaikan osoite: Tekniikantie 15, 02150 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 5120,36 €/kk
Työ alkaa: 7.2.2022 - 31.12.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 04.02.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-06-5-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 21.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11176510

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti