Skip to main content

Projektipäällikkö, sähkö, Caverion

Caverion Suomi Oy, Espoo 

Projektiliiketoiminnan kasvun myötä haemme vahvistusta sähkötiimiimme pääkaupunkiseudun alueelle vastaamaan sähköurakoista. Vastaat osaltasi sähköprojektien toteuttamisesta ja taloudesta sekä toimit asentajatiimin lähiesimiehenä. Monipuolisiin ja vastuullisiin työtehtäviisi kuuluvat mm: 

  • sähköprojektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen 
  • projektien hankintatoimi yhdessä hankintatiimin kanssa 
  • lisä- ja muutostyöprosessi 
  • toimiminen eri sidosryhmien kanssa 

Tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esimiehesi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jossa toista samanlaista päivää ei tule vastaan. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.  

Odotamme

Toimit mielelläsi eri yhteistyökumppanien kanssa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat urakkatiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Kokemus monipuolisten talotekniikkaprojektien toteuttamisesta katsotaan eduksi. Koulutuksesi on tehtävään soveltuva (sähköinsinööri/teknikko) ja omaat motivaatiota kehittää omaa osaamista vielä lisää. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Kenneth Matilainen p. 040843 7808 tai sähköpostitse [email protected]

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 16.6.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Caverion on älykkään ja kestävän rakennetun ympäristön asiantuntija, joka mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme kiinteistöjen, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: perus- ja älyteknologioiden asennuksesta sekä huollosta ja kunnossapidosta palvelujen johtamiseen sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluihin ja digitaalisiin ratkaisuihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa, lähes 14 500 caverimme voimin. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli yli 2,3 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektipäällikkö, sähkö, Caverion

Eezy Henkilöstöpalvelut
Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Tampere
Eezy Henkilöstöpalvelut
Vaasa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Mikkeli
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti