Skip to main content

Projektipäällikkö UPS, pääkaupunkiseutu

Projektipäällikkö UPS, pääkaupunkiseutu

Onko UPS-tekniikka ja projektinhallinta taitolajisi? Haluaisitko mukaan rakentamaan kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä? Jos kolahti, niin jatka lukemista. Kasvumme on jatkuvaa ja haemme nyt kiinteistöpalveluihimme vakituiseen työsuhteeseen sähköalan projektipäällikköä UPS-painotuksella. Tehtävä on kokonaan uusi ja pääset vaikuttamaan oman tiimisi ja toiminnan rakentamiseen.

 

Projektipäällikkönä vastaat asiakkaidemme UPS-järjestelmien vuosihuoltojen koordinoinnista, jälkimarkkinoinnista, taloteknisistä korjauksista ja muutosprojektien tuloksellisesta johtamisesta. Vastaat nimettyjen projektien tarjouslaskennasta, johtamisesta, hankinnoista, työvaihe-, aikataulu- ja resurssisuunnittelusta, projektiennustamisesta ja -raportoinnista sekä esihenkilötehtävistä. Toimit asentajien kannustavana lähiesihenkilönä ja mahdollistat omalla johtamisellasi heidän onnistumisensa työssään.

Kiinteistöpalvelumme hoitavat mm. sairaaloiden, datakeskuksien, kauppakeskuksien, hotelli- ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Haku alkaa 12. helmikuuta 2024 ja päättyy 3. maaliskuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Tehtävään soveltuva tekninen koulutus (sähköinsinööri/teknikko)
 • Vähintään parin vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
 • S1- tai S2 -sähköpätevyys tai edellytykset niiden hankkimiseen
 • Kokemus tarjouslaskennasta
 • Kokemus esihenkilötehtävistä
 • Hyvä Englanninkielen taito

Lisäksi eduksesi on:

 • Broker Estimate -tarjouslaskentaohjelmiston osaaminen

Arvostamme tuloshakuisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja esihenkilötaitoja. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn sekä oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaan. Pystyt vastaamaan tiimisi toiminnasta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Asiakaspalveluhenkisyys on sinulle itsestään selvä asia.

Tarjoamme

 • Virike- ja hierontaedun
 • Laajan työterveyshuollon
 • Kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
 • Lounasedun (toimihenkilöt + kiinteistönhoitajat)
 • Henkilöstöetuohjelman (ostoetuja ja alennuksia)
 • Mahdollisuuksia lisäkouluttautumiseen (mm. oppisopimus, verkkokurssit)
 • Omaehtoisen opiskelun tuen


Perheomisteisena yrityksenä teemme töitä hyvällä tekemisen meiningillä. Sinulla on osaavan tiimin ja oman esihenkilösi tuki. Pääset tekemään hommia mielenkiintoisten kohteiden parissa, työpäiväsi ovat sopivan vaihtelevia ja pystyt itse vaikuttamaan päivän kulkuun. Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti tai jopa löytää uusia urapolkuja.

Odotamme hakemustasi viimeistään 3.3.2024. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimilalapäällikkö Kimmo Impiö, puh. 040 300 6686 tai sähköpostitse [email protected]. Ollaan yhteydessä!

 

ARE Oy

ARE on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, huollosta modernisointiin ja korjausrakentamiseen. Tahdomme olla talotekniikan suunnannäyttäjä ja siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut, oli kyseessä sitten toimisto, hotelli, sairaala tai teollisuuslaitos. Tavoitteena on aina energiatehokkaat tilat ja tilojen käyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina.

 

Kotisivu
LinkedIn
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram

Sijainti: Pääkaupunkiseutu

Are vaikuttavuus

Are synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Are synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Are

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Are Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti